Cristiano Bergodi face anunțul nopții! Ce se întâmplă cu petrecăreții de la Rapid: ‘Și-au cerut iertare’ + Verdict după meciul cu UTA

Cristiano Bergodi face anunțul nopții! Ce se întâmplă cu petrecăreții de la Rapid. Verdict după meciul cu UTA.

Cristiano Bergodi face anunțul nopții!

Rapid a învins UTA cu scorul de 4-1. Antrenorul echipei din Giulești, Cristiano Bergodi, a făcut o analiză a partidei.

„Am dat peste o echipă bună, pe val. Prima repriză a fost foarte bună, dar în a doua am riscat. I-am băgat în joc. Au intrat la pauză încărcați de golul marcat. Nu mai țineam mingea, ne era teamă, veneau peste noi.

Apoi s-au reglat lucrurile, mai ales după schimbări și după intrarea celui de-al doilea atacant. Sunt mulțumit, am avut ocazii și în prima repriză. A fost bine. Eu le-am cerut să începe bine, să facem pressing din start, cum nu am făcut la Iași. Cred că golul lor i-a băgat în meci.

După golul lor nu mai țineam mingea, ne era frică. Am vorbit cu Bădescu, nu se știa ce se va întâmpla, el era un copil. Am fst inspirat până la urmă. A jucat bine, a dat și gol, nu va uita niciodată.

Va crește, e un jucător bun. E din ianuarie cu noi. Are fizic bun, strucura e bună, e un stângaci bun. Mă bucur că a și dat gol, cu puțin noroc.

Noi construim echipa și am făcut lucruri bune în fiecare campanie de transferuri. În vară vom mai aduce jucători. Eu sunt multumit de munca pe care am depus-o și sper că si conducerea este. Borza revine la echipă. Rapid e un grup, e o familie, ei si au dat seama că au gresit, si Albu si-a cerut iertare”, a spus Bergodi, după meciul cu UTA.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed