Cristiano Bergodi face anunţul nopţii! Ce a spus după înfrângerea de la Voluntari: ‘Am greşit multe pase’ + Mesaj pentru Horaţiu Moldovan

Cristiano Bergodi face anunţul nopţii! S-a aflat ce a spus după înfrângerea de la Voluntari. Rapid are doar 5 puncte acumulate după primele 4 etape ale Superligii. Antrenorul italian spune că îşi asumă înfrângerea din Ilfov.

Cristiano Bergodi recunoaşte greşelile mari din meciul cu FC Voluntari. Nu se aştepta la o evoluţie atât de slabă a propriei echipe.

Cristiano Bergodi face anunţul nopţii!

„Am făcut un meci slab din punct de vedere tehnic. Am greşit multe pase. Nu a fost un meci reuşit. Eu sunt primul vinovat de această situaţie. Nu vorbesc despre jucători pentru că nu mi se pare corect. După poţi să spui că făceam mai bine.

Am schimbat, am reglat. Am vrut să dau şansa unor alţi jucători. S-au apărat bine şi a fost greu că nu am reuşit să îi desfacem. Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat. O să vorbesc cu băieţii. Trebuie îmbunătăţite anumite lucruri. Nu e corect să dau vina pe jucători”, a spus Cristiano Bergodi, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Apoi, Bergodi a spus ce trebuie să se întâmple la echipă, pentru a-şi reveni în Superliga. „Nu am intrat conectaţi la meci. Să luăm un gol aşa. Ne-am făcut rău singuri. Două goluri cu Botoşani şi două acum. Trebuie reglate anumite lucruri. Trebuie să îmbunătăţim jocul.

Nu vorbesc de jucători de cine a intrat şi cine a fost în prima repriză. Nu am reuşit să îi desfacem. A fost un duş rece după ce primeşti gol după 10 secunde. Nu am făcut ceea ce trebuie. Vina e a mea, eu sunt antrenorul.

Horaţiu eu un jucător şi un băiat bun. Are calităţi. Nu se poate spune că e în pericol după o greşeală. trebuie să aibă siguranţă şi linişte. Poate că eu nu am fost aşa inspirat. Nu mă pune pe gânduri startul sezonului. Nu am intrat cu ambiţie. Era foarte important şi azi. Dacă am fi câştigat eram pe locul 2. Nu e un început bun, e sub aşteptări.

Jucătorii să conştientizeze că trebuie să dea mai mult. Trebuie să dăm mai mult”, a mai spus antrenorul giuleştenilor, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed