Omul lui Dan Şucu a trecut la ameninţări! Cristiano Bergodi şi jucătorii, avertizaţi. Pot fi daţi afară în orice moment

Cristiano Bergodi și jucătorii lui Dan Șucu, avertizați. Președintele de la Rapid a trecut la amenințări, după înfrângerea de 4-1 suferită cu CFR Cluj. În play-off, Rapidul nu a înregistrat nici o victorie.

Se pare că play-off-ul nu este unul chiar foarte bun pentru Rapid. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi are trei înfrângeri consecutive, iar acest lucru i-a făcut să cadă de pe locul 2 al clasamentului, pe locul 4.

Cristiano Bergodi și jucătorii lui Dan Șucu, avertizați

Eșecul echipei l-a făcut pe Daniel Niculae să întervină. Președintele de la Rapid face amenințări în rândul jucătorilor, dar și la adresa lui Cristiano Bergodi.

Oficialul clubului a transmis că, toți cei care nu dau dovadă de dorință și atitudine, nu au ce căuta la Rapid, de aceea, este posibil să se facă demisii pe bandă rulantă.

„Ieri am avut parte de o zi tristă, așa cum nu credeam că vom avea la startul acestui play-off. Am pornit cu speranțe mari, mai ales după victoria cu FCSB, din ultima etapă a sezonului regular, însă fotbalul poate să-ți ofere momente de euforie, urmate de perioade foarte grele, în care nimic nu îți iese.

Toate părțile implicate au partea lor de vină pentru anumite decizii luate, atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Aceștia trebuie să înțeleagă că cine nu are dorință și atitudine nu are ce căuta la Rapid.

Cariera de fotbalist este scurtă, însă trebuie să fie plină de implicare, 24 din 24, nu doar câte două ore pe zi, la antrenamente. La Rapid nu ne dorim jucători plafonați. Aici vrem jucători care își doresc să performeze pentru a merge și mai sus”, a transmis Daniel Niculae, potrivit gsp.ro.

„Trebuie să vadă implicare totală!”

„Fotbalul înseamnă pasiune, obsesie, nu este ca orice altă meserie. Trebuie să dai totul pentru a performa! Perioada următoare este foarte importantă, astfel încât mă voi implica 100% doar pe partea sportivă și voi decide cine va continua alături de noi în actualul sezon, dar și în stagiunea viitoare, fie că este vorba de staff-ul tehnic sau de jucători.

Rapid este un club ce îți oferă satisfacții imense, dar trebuie să îi oferi toată dedicarea, iar zecile de mii de suporteri ce vin meci de meci pe stadion trebuie să vadă implicare totală!”, a mai spus președintele Rapidului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed