Cristian Săpunaru şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după umilinţa cu CFR Cluj: ‘Am fost penibili’ + Ce spune despre Cristiano Bergodi

Cristian Săpunaru şi-a ieşit din minţi! Cuvinte dure după umilinţa cu CFR Cluj. Rapid a încasat o umilinţă uriaşă în faţa echipei din Gruia. E a treia înfrângere consecutivă din 3 meciuri în play-off-ul de Superliga.

Cristian Săpunaru era extrem de supărat la finalul meciului. Asta deşi înainte de meci era sărbătoare în Giuleşti. Tocmai  împlinise 40 de ani şi 200 de meciuri în Superliga.

Cristian Săpunaru şi-a ieşit din minţi!

„Mai bine nu începea cu momentul adversar. Nu am nicio explicaţie pentru prima repriză. Am avut o primă repriză de coşmar. A doua am avut câteva ocazii, dar nu ştiu. Nu mai era nimic de spus în vestiar. Le-am spus doar să jucăm fotbal a doua repriză că apoi ne facem de râs. ne e ruşine de suporteri, de toată lumea. Dacă nu ne schimbăm mentalitatea cădem în prostie şi ne batem pentru locurile 5-6.

Pe mine mă interesează prezentul. Era obligatoriu să câştigăm meciul ăsta. E plin stadionul la fiecare meci şi noi le oferim zile fripte. CFR a venit cu echipa bună. Au în lot jucători buni. Noi am intrat cu cea mai bună echipă şi am fost penibili. După prima repriză trebuia să dăm afară 11 şi să intre alţii”, a spus Cristian Săpunaru, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, Săpunaru a spus clar. Cristiano Bergodi nu trebuie să plece. Jucătorii sunt de vină pentru aceste rezultate. „Nu e de vină Mister pentru prima repriză. Să relaizăm şi noi jucătorii că atunci când se schimbă un antrenor e vina noastră în mare măsură. Sunt prea supărat. Sezonul ăsta nu mai ţin o repriză mai proastă ca asta. 

Următorul meci să mergem să câştigăm, dar să ne prezentăm la meci nu ca acum”, a mai spus Săpunaru, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed