Ce a putut să facă soţia lui Cristi Borcea. Imagini virale cu partenera de viaţă a fostului şef al lui Dinamo. Nu a fost singură / Foto

Ce a putut să facă soţia lui Cristi Borcea. Imagini virale cu partenera de viaţă a fostului şef al lui Dinamo. Nu a fost singură. Valentina Pelinel şi fiica din prima căsătorie a milionarului au atras toate privirile.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel par să fie cuplul perfect. Blonda l-a schimbat totul pe fostul şef al lui Dinamo.

Ce a putut să facă soţia lui Cristi Borcea

Dintr-un aventurier, Cristi Borcea s-a transformat într-un familist convins. Mai mult, şi Valentina pelinel s-a apropiat de copiii milionarului din prima căsătorie. Melissa Borcea şi Pelinel sunt bune prietene.

Melissa, fiica cea marea a lui Borcea pare să aibă o relaţie extrem de apropiată de Valentina Pelinel. Soţia lui Borcea se află într-o vacanţă de lux la Miami. Acolo se distrează alături de fiica cea mare a lui Borcea.

Melissa s-a mutat în Statele Unite. Acolo, locuieşte într-o casă de 3 milioane de euro şi conduce o maşină de fițe. Melissa ar locui alături de cea de-a doua soţie a lui Borcea, Alina Vidican, şi de fraţii ei vitregi. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Milionarul a dezvăluit că toate bunurile pe care le avea în Statele Unite au ajuns pe numele copiilor, conform podcastului „Tare de Tot”.

„Mihaela are casă, are toate cele pe care le-am făcut. I-am lăsat foarte multe și Mihaelei. Dar Alina casa… este pe numele copiilor. Eu asigur toate condițiile, absolut tot. Cu Valentina am separare de bunuri. Și tot ce am luat copiilor, apartamente unde au chirii, sunt pe numele copiilor. Doar pe numele copiilor.

Știi de ce? În momentul în care dai femeilor, eu având mai multe și mai mulți copii… după un timp, ele cred că li se cuvine. Nu sunt mulțumite să spună: ‘Doamne ajută, ce ne-a dat, ce condiţii și cum ne-a ținut’. Nu! Mai bine nu. Mai bine copiilor! Eu am vorbit cu Valentina și mi-a spus că pe ea nu o interesează. Am luptat amândoi, am trecut prin momente grele, a fost lângă mine în momente grele și am făcut separare de bunuri la început.

Melissa învaţă la facultate în America. Valentina a plecat cu Milan şi a stat la Melissa acasă. Copiii dorm împreună, se iubesc mult. Eu aveam un penthouse pe malul oceanului şi casa care le-am făcut-o cadou copiilor. Valorează în jur de 3 milioane de euro. În ea stau şi acum„, a declarat Cristi Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed