Cristi Borcea a rupt internetul! Imaginea care i-a înnebunit pe fani. Valentina Pelinel a fost şi ea prezentă / Foto

Cristi Borcea a rupt internetul! Imaginea care i-a înnebunit pe fani. Valentina Pelinel a fost şi ea prezentă. Fostul şef al lui Dinamo i-a fermecat pe fanii de pe reţelele de socializare cu ultima sa apariţie.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel se iubesc ca în prima zi şi asta se vede. Şi la ultima apariţie au arătat impecabil împreună.

Cristi Borcea a rupt internetul!

Apariţie de senzaţie pentru Valentina Pelinel şi Cristi Borcea pe reţelele de socializare. Pozele cu cei doi de la un eveniment au adunat mii de like-uri pe Instagram. Valentina Pelinel şi soţul ei milionar au primit numeroase comentarii laudative.

„Cei mai frumoşi”, a scris cineva pe Instagram. „Cei mai frumoşi naşi”, a comentat şi Nasrin Ameri, fina Valentinei Pelinel şi a lui Cristi Borcea.

Sursa foto captură Instagram

În urmă cu puţin timp, milionarul a spus clar. Nici nu se gândeşte să mai facă vreun copil cu Valentina Pelinel. Cuplu care s-a format în 2018 are deja 3 copii. Este vorba despre Milan și gemenele Indira și Rania.

Cu prima sa soție, Mihaela, fostul preşedinte executiv al lui Dinamo are un băiat, Patrick. El îi mai are din mariajul cu Mihaela şi pe gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii. Este vorba despre George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed