Mărturia dureroasă a mamei copiilor lui Cristi Borcea! Ce probleme a avut la începutul carierei. Amănunte neştiute devoalate de vedetă

Mărturia dureroasă a mamei copiilor lui Cristi Borcea! S-a aflat ce probleme a avut la începutul carierei. Amănunte neştiute devoalate de vedetă din trecut. Mai mult, femeia a vorbit şi despre afacerea care i-a adus un mare succes.

Prima nevastă a lui Cristi Borcea are un succes de invidiat în afaceri. Totuşi, nu mereu lucrurile au stat aşa.

Mărturia dureroasă a mamei copiilor lui Cristi Borcea!

Fosta soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit că i-a fost destul de dificil atunci când s-a lansat în afaceri. S-a implicat într-un domeniu care îi era străin. Mihaela Borcea a fost căsătorită timp de 23 de ani cu Cristi Borcea. Au divorţat în 2011. Apoi, şi-a refăcut viaţa, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul milionarului român, care acum este la al treilea mariaj.

Mihaela Borcea a dezvăluit că prima afacere a fost în domeniul gazelor lichefiate. S-a descurcat cu greu, dar în cele din urmă a reuşit. „Prima afacere este cea în domeniul gazelor lichefiate, butelii; ceva destul de greu pentru o femeie, mai ales că în acea perioadă era o afacere exclusiv pentru bărbați. Mi-a fost foarte greu să pătrund în această lume, dar spiritul meu antreprenorial m-a ajutat și de această dată. Afacerea aceasta funcționează în continuare, dar la un nivel mult mai dezvoltat”, a declarat Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Vedeta se implică în afaceri încă de când avea 16 ani. „Am intrat în afaceri de tânără și m-am implicat în managementul și dezvoltarea tuturor acestor business-uri, în ciuda faptului că domeniile sunt total diferite. Dar recunosc că afacerea la care țin foarte mult și de care nu pot sta departe mult timp este Clinica Michelle. Am încercat să dezvolt în exclusivitate în România un concept unic de întinerire și înfrumusețare și cred că am reușit acest lucru printr-o muncă susținută de aproape 10 ani în domeniul beauty”, a mai spus Mihaela Borcea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed