Alexandru Pop s-a dezlănţuit! Ce a spus după eurogolul cu CFR Cluj: ‘Un şut care îţi intră o dată la 100 de execuţii’ + Ce i-a transmis lui Dorinel Munteanu

Alexandru Pop s-a dezlănţuit! S-a aflat ce a spus după eurogolul cu CFR Cluj. Cei de la Oţelul au revenit în prelungiri şi au scos un punct în faţa echipei lui Adrian Mutu. Mai mult, golgeterul a avut şi un mesaj pentru Dorinel Munteanu.

Alexandru Pop nu s-a mai abţinut. Era supărat pentru că Oţelul nu s-a impus cu cei de la CFR Cluj.

Alexandru Pop s-a dezlănţuit!

„Un şut care îţi intră o dată la 100 de execuţii. Mă bucur că a intrat. Puteam să pierdem, am avut jocul în mână. Meirtam mai mult, în prima repriză nu au ajuns de două ori la poartă. E frustrant că şi acum şi cu Farul nu le dăm şansă să marcheze”, a spus Alexandru Popo, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Totuşi, Alexandru Pop este supărat că echipa sa a mai pierdut două puncte şi play-off-ul din Superliga e departe de moldoveni. „Pierdem puncte. Meciuri pe care le avem în mână. Cu golurile astea stupide eram acolo mai sus. Am avut încredere mereu. Se întâmplă să mai ai şi meciuri mai proaste, dar ne batem de la egal la egal cu oricine”, a mai spus Pop, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed