Costică nu face gura mică. Un nou mesaj vulgar al lui Budescu cu dedicație, de data aceasta lângă ceaunul cu tocăniță

Ce e cert e că pe Constantin Budescu l-au „ars„ tare de tot discuțiile privind kilogramele în plus. Pentru că nici la câteva săptămâni de la poza în care a fost surpins în toată splendoarea, cu colăceii pe sub tricoul mulat, „Magicianul„ nu pare să fi depășit momentul.

Ba chiar continuă războiul indirect, dar declarat, cu jurnaliștii. Nu-i uită și nu-i iartă nici în fața ceaunului cu tocăniță.

Petrolul nu i-a propus prelungirea?

Jucătorul Petrolului nu pare să-și facă griji că ar putea fi sancționat de noii șefi pentru derapaj, iar explicația ar fi că ”Sărmăluță„ s-ar afla oricum în ultimele două luni de contract, care se pare nu-i va fi prelungit.

Că e supărat sau nu, deocamdată bucătarul Budescu și-a îndreptat lingura de lemn amenințător la adresa presei. Căreia i-a transmis o dedicație lângă ceanul cu tocăniță. Evident, mesajul de pe rețelele de socializare s-a încadrat în aceeași linie, adică a fost unul vulgar.

@budescu_constantin10

#punelastory #guramica🤫 #foryou #fyp #tiktokromania🇷🇴pentrutine #thebest #relaxtime

♬ Lasa-ma Sa Te… – Connect-R & Raluka

„Am câte o porție și pentru mâncătorii de rahat de la Digi Sport și de la Orange Sport. De specificat că rahatul nu este din Turcia. O duminică frumoasă! Hai România”, a scris Constantin Budescu în descrierea clipului de pe Instagram.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed