Elias Charalambous i-a dat replica lui Gigi Becali! Afirmaţii uluitoare ale antrenorului de la FCSB. De ce nu îl interesează salariul pe care îl încasează

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gigi Becali! Afirmaţii uluitoare ale antrenorului de la FCSB. S-a aflat de ce nu îl interesează salariul pe care îl încasează. Cipriotul a spus clar ce obiectiv are.

Gigi Becali a spus că dacă ia campionatul, Elias Charalambous va primi un salariu de 5 ori mai mare. Cipriotul nu se gândeşte la bani, ci doar la primul loc din Superliga.

Elias Charalambous i-a dat replica lui Gigi Becali!

Elias Charalambous are un salariu de 5.000 de euro la FCSB, cu care mai are contract până la finalul sezonului. Gigi Becali a anunțat că-i prelungește contractul dacă ia campionatul. Îi va face salariul de cinci ori mai mare decât în prezent, însă doar dacă ajunge în grupele UEFA Champions League.

La câteva zile distanță, Elias Charalambous a reacționat și a anunțat că nu este interesat de partea financiară. ”Nu-mi pasă dacă sunt sărac sau bogat, banii nu sunt importanţi pentru mine.

Cel mai important pentru noi e să înţelegem că nimic nu e terminat. Mai avem şapte meciuri, mai sunt 21 de puncte puse în joc, foarte multe de jucat. Vedeţi că orice echipă poate produce surprize.

Ştim că ne aşteaptă încă un meci greu, împotriva unei echipe care a jucat foarte bine în ultimul meci, câştigând în deplasare împotriva unui adversar dificil (n.r. Rapid).

Am arătat de la începutul acestui play-off că suntem într-un moment foarte bun”, a declarat Elias Charalambous.

Pentru cei de la FCSB urmează un meci crucial în Superliga. Echipa roş-albastră urmează să joace contra celor de la CFR Cluj, duminică, de la ora 21.00. În acest moment, vicecampioana are 10 puncte avans faţă de cei de la CFR Cluj, cu 7 etape înaintea finalului sezonului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed