Zeljko Kopic s-a enervat! Ce a spus după înfrângerea umilitoare cu CFR Cluj: ‘Atunci când îi dai spaţii, profită’ + Avertisment pentru propria echipă

Zeljko Kopic s-a enervat! S-a aflat ce a spus după înfrângerea umilitoare cu CFR Cluj. Câinii au încasat-o grav în meciul din Gruia, scor 0-4. Antrenorul croat recunoaşte diferenţa de valoare şi îşi avertizează propria echipă.

Zeljko Kopic şi-a avertizat propria echipă. A spus clar ce greşeli a făcut echipa sa în meciul din Gruia.

Zeljko Kopic s-a enervat!

„Felicitări celor de la CFR pentru victorie. Am început meciul foarte bine. Am încercat să avem posesie. Au fost câteva zone unde trebuia să ne comportăm mai bine. CFR Cluj e puternică. Atunci când îi dai spaţii, profită. Când am pierdut duelurile a fost mult mai dificil.

Au fost câteva greşeli. Am încercat în repriza a doua să ieşim cu forţă şi energie, să ţinem de minge. După ce au marcat le-am lăsat multe spaţii. Am avut 30 de minute bune, dar CFR Cluj a fost mai bună.

Nu vorbesc despre arbitraj. Nu contează ce gândesc eu. A fost un moment important primul gol, CFR  Cluj are multă calitate. A fost un moment important, dar nu vorbesc de arbitraj”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Mai mult, antrenorul celor de la Dinamo avertizează. Meciurile cu Hermannstadt şi Poli Iaşi nu vor fi uşoare. „Vom vedea pe cine ne putem baza meciul următor. Avem ceva probleme. Staff-ul medical munceşte să facem tot ca jucătorii să fie cât mai repede pe teren. Să stabilizăm echipa cât mai repede. Când găsim o anumită linişte ceva ne destabilizează.

Nu există meciuri uşoare. Adversari ca CFR dacă le dai ocazia te pedepsesc. Important e următorul meci”, a mai spus Kopic.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed