Continuă scandalul la Dinamo! S-a aflat adevărul despre noii acţionari. Ameninţarea falimentului rămâne

Continuă scandalul la Dinamo! S-a aflat adevărul despre noii acţionari. Ameninţarea falimentului rămâne chiar dacă echipa din Ştefan cel Mare tocmai şi-a schimbat structura acţionariatului.

Cei de la Dinamo sperau să scape de probleme odată ce societatea Red&White a preluat clubul de la Dorin Şerdean.

Continuă scandalul la Dinamo!

Ultimele dezvăluiri de la Dinamo sunt însă absolut incredibile. Firma care a preluat echipa nu achită datoriile. Mai mult, conducerea continuă să-i roage pe fotbaliști să accepte amânări pentru obținerea licenței, conform gsp.ro.

Dinamo are un proprietar nou, dar problemele rămân. Noua societate a preluat 80,7758 la sută dintre acțiunile clubului, de la Dorin Șerdean și de la Asociația „Peluza Cătălin Hîldan”.

Anunțul a fost urmat de niște declarații tari, de faptu sunt doar promisiuni. Sursa cotată spune că cei din conducerea executivă continuă să-i implore pe foști angajați să accepte amânarea plătirii unor salarii. Asta până în lunile mai, iunie.

Dacă fotbaliștii și ceilalți angajați față de care Dinamo e dator nu vor accepta amânarea, „câinii” nu vor primi nici măcar licența pentru liga a doua! Ar urma să retrogradeze în C.

Jucătorii contactaţi de Vlad Iacob au rămas mască. Ei se așteptau să li se comunice că vor primi banii în curând. „Noii acționari nu vor da bani imediat. Dar schimbarea aceasta ar trebui să vă convingă că în mai sau în iunie vă veți primi banii”, le-a spus Vlad Iacob. Unii fotbaliști nu acceptă amânarea.

Lor li s-a promis că acționarul Red&White va investi în club după obținerea licenței și după aprobarea de către instanță a noului plan de reorganizare.

Red&White e un SRL care încearcă să pună în practică același plan pe care-l avea Pablo Cortacero. Vrea să găsească un investitor real, capabil să aducă banii necesari. „Diferența e că Benel International, firma lui Cortacero, nici măcar nu exista. Red&White există”, spun surse din club.

Suporterii au fost de acord cu planul noului acționar de a vinde pachete de 10%-12% către diverși investitori. Clubul ar fi mai ușor de vândut pe bucăți, cred noii proprietari ai lui Dinamo. „Dacă oamenii nu-și îndeplinesc planul de business pe care și l-au asumat, înțelegerea noastră cade. Nu se va mai întâmpla așa cum a fost cu Negoiță și cu Cortacero!”, spun fanii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed