Conor McGregor și-a ieșit din minți. Ce s-a întâmplat în ziua în care luptătorul a împlinit 34 de ani. Video

Conor McGregor a împlinit 34 de ani în urmă cu câteva zile. Luptătorul a ales să sărbătorească alături de familie și prieteni într-un club din Ibiza.

O persoană a reușit însă să-l scoată din sărite în timpul petrecerii, iar McGregor a reacționat imediat. Un fan a aruncat o pălărie în luptător. Acesta inițial i-a făcut doar semnul OK, apoi a început să gesticuleze extrem de nervos, să țipe și a călcat pălăria în picioare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de TheBreadBatch (@thebreadbatchtbb)

McGregor, vacanță pe yacht

Irlandezul a decis să-și petreacă vacanța pe yacht-ul său de lux, alături de soția sa, Dee Devlin, de cei trei copii, dar și de cele două surori ale sale Erin și Aoife.

Campionul mondial se relaxează în vacanță, urmând ca apoi să înceapă antrenamentele. Acesta nu a mai urcat în ring de un an de când și-a rupt piciorul în meciul cu Dustin Poirier. Se pare că McGregor ar putea lupta din nou la finalul acestui an, acesta dorind încă un meci cu Floyd Mayweather.

Cei doi au luptat în 2017, atunci irlandezul fiind făcut KO în runda a zecea. În urma meciului, Mayweather a încasat 100 de milioane de euro în timp ce adversarul său 30 de milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed