Ciprian Tătărușanu, dezvăluiri despre noua echipă. De ce a ales să joace în Arabia Saudită

Ciprian Tătărușanu a plecat în această vară de la AC Milan după ce i-a expirat contractul. A avut mai multe oferte din Italia, dar a decis să plece în Arabia Saudită.

Fostul portar al naționalei a dezvăluit de ce a decis să joace pentru prima dată la o echipă care nu este din Europa.

De ce a ales Ciprian Tătărușanu să joace în Arabia Saudită

Fostul porta al echipei naționale a semnat în această lună un contract cu Abha Club. În Arabia Saudită, Tătărușanu va avea un salariu mai mare decât cel primit la AC Milan.

Florin Tene, cel care l-a pregătit la FCSB, dar și la naționala de tineret, a dezvăluit ce a vorbit cu portarul după ce acesta a semnat cu noua echipă.

„Am mai vorbit cu el. Ne dăm mesaje la două-trei săptămâni. A rămas un băiat de mare bun simț. Eu am lucrat cu el și la echipa națională de tineret alături de Pantilimon. Am lucrat și la Steaua, îl cunosc destul de bine. Eu zic că nu a făcut un pas înapoi, o să vedeți ce înseamnă Arabia Saudită din punct de vedere al calității.

Am vorbit cu el acum. S-a dus într-un oraș foarte frumos de munte, Abha. Chiar vorbeam cu el și l-am întrebat de ce a ales orașul ăsta. A zis: ‘Nea Florin, aici e răcoare, e munte!’. E băiat deștept. L-am întrebat cum face cu familia, cu căldura, pentru că acolo e greu, abia după 8 seara ieși din casă. A zis că acolo e răcoare și eu știu ce înseamnă orașul, pentru că am jucat de două ori acolo. Eu cred că a făcut o alegere bună.

Are 37 de ani, e un nume greu în fotbalul românesc și în fotbalul european. La cum îl cunosc, mai apără încă 3-4 ani ușor, dar depinde de entuziasmul pe care îl are”, a spus Florin Tene, la Poveștile Sport.ro.

Ciprian Tătărușanu a jucat la Gloria Bistrița, FCSB, Fiorentina, FC Nantes, Olympique Lyon și AC Milan.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed