Ciprian Deac are tupeu! Ce a putut să spună după egalul cu Oţelul: ‘Am pierdut două puncte’ + Avertisment pentru cei de la FCSB

Ciprian Deac are tupeu! S-a aflat ce a putut să spună după egalul cu Oţelul. CFR Cluj a pierdut două puncte importante în disputa din Moldova şi FCSB se poate îndepărta la 12 puncte dacă învinge Voluntari.

Totuşi, Ciprian Deac regretă cele două puncte pierdute la Galaţi. Vedeta celor de la CFR Cluj spune de ce a pierdut echipa sa în prelungiri.

Ciprian Deac are tupeu!

„Am fost egalaţi în prelungiri şi am pierdut două puncte. Galaţi e o echipă agresivă care nu te lasă să joci. Am avut un meci foarte greu. Nu am făcut o primă repriză reuşită. Au fost primii la minge, au deschis scorul. A doua repriză am intrat mult mai bine. Am dat golul doi, dar din păcate am pierdut două puncte.

O echipă matură nu trebuie să primească gol în prelungiri. Toţi greşim, a fost o greşeală colectivă. Trebuia să rupem jocul, să nu ajungă mingea în careu. Voi fi suspendat pentru următorul meci, dar sunt mulţi jucători la CFR. Cine va intra nu se va simţi lipsa mea”, a spus Ciprian Deac, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Chiar şi aşa, jucătorul celor de la CFR Cluj încă mai crede în titlu. Spune că în play-off se va decide campioana din Superliga. „Se vor înjumătăţi punctele şi vom vedea. Dacă vom fi concetraţi şi atenţi ne putem bate la titlu până în ultimele meciuri”, a mai spus Deac, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed