Ciprian Deac nu s-a abținut! Se pune bine cu Adrian Mutu: ‘E mâna antrenorului’ + Anunţ despre obiectivul celor de la CFR Cluj

Ciprian Deac nu s-a abținut. L-a lăudat pe Adrian Mutu și nu a uitat să-l înțepe pe Andrea Mandorlini după ce a marcat golul victoriei în meciul cu Petrolul.

CFR Cluj s-a impus în fața ploieștenilor, scor 2-1, veteranul echipei marcând în prelungiri.

„Eu am fost viu și înainte trebuia cineva să mă vadă”

 „A fost un final nebun, puteau să câștige. Am avut și noi șansă. Este bine că s-a terminat așa. Chiar vorbeam la pauză că putem câștiga. 

Eu am fost viu și înainte trebuia cineva să mă vadă. Fotbalul te răsplătește dacă esti serios. Dumnezeu te ajută. Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa. Toți am dat dovadă că suntem de o echipă matură care știe ce vrea. 

E o diferență? Se vede. E mâna antrenorului. A schimbat sistemul, acum avem mai multe ocazii. Și cu domnul Mandorlini aveam ocazii, dar nu reușeam. 

Nu mi-a fost teamă că se putea anula golul.  

Presiune simt din 2005 pentru că echipa își propune să câștige minimum un trofeu. Acum este și presiunea rezultatelor pentru că e o diferență mare între noi și primul loc. Aceste două victorii ne dau încredere în viitor.”, a declarat Ciprian Deac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed