Cine trebuie să-l înlocuiască pe Ivaylo Petev. Antrenorul perfect pentru CSU Craiova. Mihai Rotaru trebuie să ştie

S-a găsit un înlocuitor pentru Ivaylo Petev. Antrenorul care trebuie să vină pe banca tehnică a celor de la CSU Craiova. Un fost mare internațional i-a spus clar lui Mihai Rotaru pe cine să aducă.

Iavylo Petev a fost demis de Mihai Rotaru la doar câteva zile după înfrângerea suferită cu FCSB, 2-0. Florin Răducioiu a numit antrenorul care se potrivește mănușă celor de la CSU Craiova.

Cine trebuie să-l înlocuiască pe Ivaylo Petev

„Rădoi și Gâlcă sunt doi antrenori diferiți. Costel este mult mai experimentat, a fost campion cu FCSB, s-a maturizat și el. Nu ai cum să nu îmbunătățești modul de a lucra. Dacă aș fi patron, l-aș lua pe Costel! Este extrem de echilibrat, este un tip care știe în momentele dificile să ia niște decizii importante. Îmi place calmul lui, îmi place echilibrul lui.

La titlu nu cred că mai sunt șanse, dar el va aduce ceva nou. Depinde cât va reuși să îi motiveze și să creadă în aceste șanse de pe hârtie, dar nu cred că mai sunt șanse. Costel trebuie să încerce să-și cunoască jucătorii, să îi motiveze. Evident, la anul se bate la titlu, dar nu să-l aduci pentru o lună și jumătate sau două. Îl aduci să pună bazele și pentru a câștiga anul viitor titlul”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

CSU Craiova este pe podium în lupta pentru titlu. Oltenii se află pe locul 3 și au adunat 31 de puncte. Locul întâi este ocupat de FCSB, cu 10 punte mai mult decât oltenii, dar și față de ocupanta locului secund, CFR Cluj.

Pentru jucătorii lui Mihai Rotaru urmează meciul cu Farul, de vineri, și încă nu se știe dacă, până la ora meciului, banca tehnică va fi ocupată.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed