Cine spune adevărul? Mohammad Murad zice că așteaptă lămuriri de la șefii lui Dinamo, Zăvăleanu susține că libanezul nici nu le-a cerut!

Noul administrator special de la Dinamo, Vlad Iacob, încearcă să convingă oameni cu bani care să vină să investească. Unul dintre potențialii finanțatori ar fi afaceristul libanez Mohammad Murad, stabilit în România de ani buni.

Însă Murad a anunțat pe rețelele de socializare că, înainte să se bage, așteaptă lămuriri despre situația de la Dinamo, de la actuala conducere a clubului.

„Trebuie să vă spun că nu suntem implicați în nicio negociere. Am participat la ședința de săptămâna trecută, de marți. Din punctul nostru de vedere, nu a fost nicio negociere. Nu e o lipsă de comunicare cu Vlad Iacob, comunicăm bine, dar cred că știu ce înseamnă negocieri și practic nu s-a întâmplat nimic de la ședința de marțea trecută.

Ne dorim ca orice persoană cu bani și bine intenționată să vină și să ajute Dinamo. Am văzut declarațiile, însă nimeni nu ne-a cerut niciun fel de document. Noi avem actele pregătite, le punem la dispoziție și în cinci minute.

Am fost dezamăgit pentru că, după aceste declarații în presă, suporterii au fost supărați că administratorul judiciar nu ar pune la dispoziție actele, e departe de noi gândul ăsta. Suntem pregătiți oricând.

Unul dintre colegii mei, după apariția primului interviu al domnului Murad, i-a transmis un mesaj în care i-a spus că îi punem la dispoziție toate documentele necesare. Până acum, n-am primit niciun răspuns. M-aș bucura, ca după această discuție, să fim contactați și să ni se ceară documente.

Domnul Vlad Iacob mi-a comunicat că se află în contact cu domnul Murad. Nu cred că un investitor poate să ia o decizie fără să discute cu administratorul judiciar. Noi suntem deschiși, ne-am bucurat tare mult, dar acum sunt și eu confuz. Nu pot spune în acest moment că e ceva care ar putea fi aproape de o finalizare.

Astăzi, din păcate, ne aflăm în situația în care suporterii sunt principalii sponsori ai clubului. Deocamdată nu e nimic nou. Dacă astăzi ar veni un investitor, probabil că undeva între 70 și 90 de zile totul ar fi în regulă”, a spus Răzvan Zăvăleanu, pentru Radio Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed