Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu. Mutare de ultimă oră a lui Răzvan Burleanu. Este răsturnare totală de situaţie

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu. Mutare de ultimă oră a lui Răzvan Burleanu. Este răsturnare totală de situaţie. Se pare că actualul selecţioner ar fi decis să nu mai continue pe banca echipei naţionale.

Edi Iordănescu pare deja istorie la echipa naţională. Şeful FRF, Răzvan Burleanu caută soluţii şi pare că a şi găsit o variantă.

Cine îi va lua locul lui Edi Iordănescu

Plecarea lui Edi Iordănescu de la echipa națională a României ar urma să se definitiveze în zilele imediat următoare. Apoi, FRF va intra în negocieri cu alți antrenori. Momentan, nu negociază cu nimeni până nu devine clar că actualul selecționer a plecat. Există posibilitatea ca actualul selecţioner să-şi prelungească înţelegerea, dar este foarte mică, anunţă digisport.ro.

Cei doi au programată o întâlnire înaintea plecării președintelui FRF spre Germania, unde va fi prezent la finala EURO 2024. Adrian Mutu părea favorit pentru că este susținut de Mihai Stoichiță și de Gabi Bodescu. Burleanu ar avea însă un alt favorit. Este vorba despre Cristian Chivu.

Este tipul de antrenor agreat de Burleanu. Este un nume important, iar Chivu este chiar foarte. Nu este prima dată când fostul căpitan al echipei naționale este curtat de FRF. În urmă cu câțiva ani i s-a propus postul de selecționer la România U21.

Deocamdată, Chivu analizează situația. Ar avea oferte din Italia și s-a vehiculat chiar Ajax pentru el, chiar dacă nu antrenor principal. Se pare că Rădoi nu ar mai fi luat în calcul în mod serios pentru că a refuzat orice discuție pentru a continua la națională în urmă cu doi ani și jumătate, iar federația s-a simțit trădată.

Situație care cântărește și în cazul lui Adrian Mutu, care a făcut tot posibilul să plece de la România U21 la un club la care să câștige un salariu mai mare. Chivu ar fi varianta ideală pe care ar viza-o Burleanu, mai puțin Stoichiță. Ar fi cea în care Mircea Lucescu să intre cumva în schemă. Probabil, director tehnic în staff-ul echipei naționale. Lucescu nu ar fi renunțat la ideea de a prelua o echipă de club, dar dacă acest lucru nu se va întâmpla repede, federalii ar putea încerca și convingerea acestuia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed