Cine îi ia locul lui Dănuț Lupu la CS Dinamo. Fostul fotbalist va ajunge la puşcărie: ‘Nu mă simt foarte confortabil’

S-a aflat cine îi ia locul lui Dănuț Lupu la CS Dinamo. Fostul fotbalist va ajunge la puşcărie, așa că șefii echipei i-au căutat înlocuitor.

Astfel, în funcția de coordonator al grupelor de juniori mari a fost numit Ionel Dănciulescu. Va fi ajutat și de Florin Bratu.

Ionel Dănciulescu îi ia locul lui Dănuț Lupu

Dănuț Lupu a fost condamnat de 7 luni și zece zile de închisoare cu executare, după ce a fost prins în repetate rânduri conducând fără permis.

Șefii de la Dinamo s-au văzut astfel obligați să-i găsească înlocuitor pentru funcția pe care o ocupa în cadrul clubului. Ionel Dănciulescu va fi coordonator al grupelor de juniori mari. Fostul internațional a recunoscut că nu se aștepta și că situația este destul de delicată.

„Eu am fost numit coordonatorul echipei din Liga 3. Sunt ajutat și de Florin Bratu. Până acum, am fost la grupele mici, apoi am trecut la grupele mari, iar acum sunt la echipa mare. Am venit în locul lui Dănuț, este proiectul lui. El a început acest proiect. A insistat foarte mult să se construiască această echipă din Liga 3 și poate mai încolo o să fie ok, dar acum nu mă simt foarte confortabil.

Un lucru îmbucurător este că echipa este pe primul loc, după 6 etape. Drumul e lung și, din ce știu eu din partea conducerii, cei de acolo își doresc promovarea. Ăsta este obiectivul. Eu am aș merge pe un obiectiv intermediar, acela de a merge în play-off”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport Special.

Dănuț Lupu, în lacrimi

Fostul mare fotbalist va ispăși jumătate din pedeapsă, adică va sta la închisoare 3 luni și jumătate. Lupu a făcut declarații în lacrimi pentru Fanatik. 

„Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, cu toate că au controlat și la spital, au văzut că am fost la spital. Mai contează? N-am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-au prins drogat sau băut. Pur și simplu m-am dus la spital.

Astea sunt legile în România, n-avem ce să facem. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public, ce pot să fac? Repet, am greșit și am recunoscut, dar am făcut o greșeală în contextul în care mă duceam la spital, nu mă duceam în altă parte. Dacă ei au considerat că viața unui om nu e importantă, ok, n-am ce să fac.”, a declarat Dănuț Lupu, pentru Fanatik

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed