Cine este jucătorul pe care mizează Darren Cahill. ‘Este următorul lider mondial’

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a avut rezultate de excepție cu mai jucători de tenis pe care a reușit să-i după pe prima poziție. Acum australianul a decis să-l antreneze pe Jannik Sinner.

Cahill are mare încredere în elevul său și este convins că acesta va ocupa primul loc în ATP.

„Este unul dintre cele mai interesante talente din tenis. I-am urmărit evoluția, chiar dacă nu de foarte aproape. De asemenea, este o persoană politicoasă, muncitoare și pasionată de ceea ce face. Aceste lucruri vor face munca mai ușoară.

Sper să aduc o parte din experiența mea în această colaborare și să-l ajut să crească pentru a ajunge la nivelul pe care îl merită.

Este nevoie de răbdare și muncă, dar cu siguranță Jannik va ajunge la un nivel și mai înalt decât în prezent”, spune Darren Cahill într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, potrivit hotnews.ro.

Australianul a vorbit și despre cum lucrează cu jucătorii săi.

„Am încercat mereu cu jucătorii mei următoarele: să-i fac mai puternici din punct de vedere tehnic și mental. Să fie capabili să-și stăpânească tenisul și să-l îmbunătățească. Apoi, urcarea în clasament va veni de la sine.

Cu siguranță Jannik este deja foarte matur și știe ce-și dorește, iar asta este o caracteristică a jucătorilor mari”, a mai spus antrenorul.

Jannik Sinner are 20 de ani și este pe locul 13 în clasamentul ATP. Cea mai bună clasare a fost poziția a 9-a. Are 5 titluri, iar până acum a câștigat doar din premiile din tenis $5.274.334.

Tânărul are 1.88 metri, 76 de kilograme și mai este antrenat și de Simone Vagnozzi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed