CFR Cluj poate aduce un antrenor cu nume mare! A câștigat titlul și poate ajunge în Gruia. Despre cine este vorba

CFR Cluj poate aduce un antrenor cu nume mare! A câștigat titlul și poate ajunge în Gruia. Despre cine este vorba.

CFR Cluj îl poate înlocui pe Dan Petrescu cu un antrenor cu nume mare. Este vorba despre Milos Milojevic, fostul tehnician de la Steaua Roșie Belgrad.

CFR Cluj începe căutarea unui nou tehnician

CFR Cluj începe căutarea unui nou tehnician! În momentul de față, principalul favorit pentru postul de antrenor al formației din Gruia este Cristiano Bergodi, care a plecat de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Totuși, potrivit informațiilor oferite de GSP, un alt antrenor a fost propus la campioana din sezonul trecut. Este vorba despre Milos Milojevic, care în prezent este liber de contract.

Acesta a reușit să o califice pe Steaua Roșie în grupele UEFA Champions League și a luat titlul alături de formația din Belgrad. S-a despărțit de club zilele trecute și a fost înlocuit cu Barak Bakhar.

Tehnicianul propus are un CV foarte interesant. Acesta le-a pregătit pe Vikingur și Breidablik din Islanda, pe Mjallby AIF, Hammarby IF și Malmo din Suedia, iar în acest sezon a stat pe banca campioanei din Serbia.

Ca fotbalist și-a petrecut majoritatea carierei la formații din Serbia. S-a retras în anul 2012, la 30 de ani, de la Vikingur.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed