CFR Cluj, încă un transfer. De unde și-a luat Dan Petrescu fundaș

Campioana aduce întăriri. Clujenii au anunțat pe pagina de socializare că au bătut palma cu fundașul Japhet Emmanuel Muanza (21 de ani). Acesta a fost crescut la academia clubului Royal Antwerp.

Deocamdată belgianul va juca pentru echipa a doua.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că Muanza Japhet Emmanuel, fundaș central în vârstă de 21 ani, este noul fotbalist al echipei noastre secunde. Fotbalistul născut în Belgia a evoluat până acum la academia celor de la Royal Antwerp. Îi dorim multă baftă și cât mai multe realizări la clubul nostru!”, este anunțul postat pe Facebook.

Ce spunea Dan Petrescu despre transferuri în urmă cu câteva zile

Adrian Păun a plecat săptămâna trecută de la CFR Cluj, iar jurnaliștii au fost curioși să afle ce părerea a avut Dan Petrescu despre transfer. Întrebarea l-a iritat pe tehnician.

„Eu mereu vă spun același lucru. Cred că nu înțelegeți. Dan Petrescu e antrenorul clubului, nu e director sportiv, nu patron. Eu antrenez ce mi se pune la dispoziție. Eu nu am fost de acord ca jucătorii buni, Betancor, Dugandzic, Păun, să plece.

Dar nu decide Dan Petrescu. Jucătorii și clubul decid. Așa e peste tot în lume. Mai contează ce a zis antrenorul dacă Păun a vrut să plece? Am un cuvânt de spus, dar nu e decisiv. Dacă mi se cerea părerea, eu spuneam că niciun jucător dintre cei 3 nu trebuia să plece. Să fie clar, nu eu decid cine pleacă și cine vine la CFR Cluj! Am încheiat subiectul ăsta, altă întrebare”, a spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed