Cel mai negru coşmar pentru Edi Iordănescu! De ce se teme selecţionerul. A spus-o chiar înaintea meciului

Edi Iordănescu a fost sincer și a dezvăluit de ce se teme înaintea meciurilor naționalei cu Kosovo și Elveția.

Acesta spune că incidentele provocate de ultrașii români în Andorra ar putea însemna ca pe viitor echipa națională să fie obligată să joace fără suporteri.

Edi Iordănescu, îngrijorat în legătură cu decizia UEFA

România a mai jucat fără spectatori după ce UEFA a sancționat reprezentativa de fotbal în trecut din cauza unor situații similare.

„Ar fi o catastrofă (n.r. ca România să joace fără spectatori partidele din septembrie) pentru că avem nevoie de suporteri și doar împreună putem crește”, a transmis selecționerul, conform Digi Sport.

În prezent, UEFA este așteptată să ia o decizie dură în cazul României.  Naționala va juca marți cu Belarus, apoi în iunie, în deplasare, cu Kosovo și Elveția. În septembrie, elevii lui Iordănescu vor juca pe teren propriu cu selecționata din Israel.

Scandal uriaş şi acuzaţii după Andorra-România!

Scandal uriaş şi acuzaţii după Andorra-România! Asta după ce ultraşii din gruparea Uniţi sub tricolor s-au bătut între ei în Andorra.

Totul a început în minutul 11 și a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine, asta în timp ce ceilalţi români din tribune i-au huiduit.

Pentru că suntem recidivişti, meciul cu Belarus s-ar putea juca fără spectatori. La finalul meciului, Florin Răducioiu i-a făcut praf pe ultraşii de la „Uniţi sub tricolor”.

„După ce a văzut imaginile cu bătaia dintre suporterii români, fostul mare atacant al naționalei a cerut pedepsirea acestora. „Aceste persoane nu ar trebuie să mai aibă acces pe stadioanele pe care joacă România. Trebuie identificați. Trebuie luate măsuri foarte dure. Sunt niște derbedei! Nu au ce căuta pe stadioanele pe care joacă naționala! E inadmisibil! Sunt dezgustat! Să faci așa ceva pe teren străin…

O rușine! Mai bine își spun «Divizați sub tricolor». Trebuie să se ia repede măsuri. Nu e posibil să asistăm la așa ceva! Trebuie să face tot posibil pentru a-i elimina de pe stadioane. Nu îmi vine să cred. Sunt incredibil de violenți. Trebuie pedepsiți”, a spus Florin Răducioiu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed