Cel mai important bărbat din viața Simonei Halep și cel mai prețios sfat primit de sportivă! Chiar fostul lider WTA le-a spus tuturor

Chiar dacă a iubit, ca orice femeie, a fost și măritată timp de un an cu afaceristul Toni Iuruc, chiar dacă a lucrat cu nume grele ale tenisului mondial și a cunoscut satisfacții profesionale enorme, tata rămâne tata pentru Simona Halep. Adică cel mai important bărbat și omul care i-a ghidat și încă îi mai ghidează viața fostului lider WTA.

Simona Halep, aflată acum în ingrata situație de a fi suspendată provizoriu pentru dopaj, în așteptarea procesului, și-a amintit recent care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat Stere, părintele ei.

”Tata mi-a spus: Simona, Simona, măsura e cea mai importantă în viață, indiferent, și la fericire, și la tristețe, și la succes, eșec, tot, măsura. Dacă știi măsura, în viață, poți să fii fericită.”, a povestit dubla campioană de Grand Slem într-un podcast pentru unul dintre sponsorii ei.

De asemenea, Simona a dezvăluit și alte vorbe de duh ale celui care i-a stat necondiționat alături și a sacrificat mult ca ea să ajungă o mare campioană: ”Dacă nu iubești, nu poți să faci nimic, zice el. Și mai spune: ”Tată, și acum mai ai emoții? Trebuie să-ți placă”… Nu pot, cum să stau la 5-5 în decisiv fără să sparg racheta?”, a mărturisit sportiva.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed