Cea mai sexy luptătoare din lume, moment stânjenitor la ultima gală. Toată lumea prezentă a rămas uimită /Foto

Astrid Wett, cea mai sexy luptătoare din lume, s-a destăinuit în legătură cu jena pe care a simțit-o după ce a încercat să-l sărute pe KSI înainte de ultima ei luptă.

Starul de pe rețelele de socializare devenită boxer, în vârstă de 22 de ani, va lupta la evenimentul Misfits din 4 martie de la Telford.

Cea mai sexy luptătoare din lume, moment jenant

Astrid, care a suferit o hemoragie nazală la antrenamentul de săptămâna trecută, urmează să se confrunte cu starul de pe Insula Iubirii, AJ Bunker, în cadrul unui program care include alte șapte meciuri.

Ea a învins-o pe Keeley Colbran în octombrie prin TKO, după ce rivala ei de pe TikTok nu a ieșit din colțul ei pentru runda a doua.

Cu toate acestea, nu nebuniile ei în ring au fost cele care au făcut lumea să vorbească în timpul săptămânii ultimei sale lupte.

Astrid a încercat să îl sărute pe YouTuberul KSI în timpul cântăririi la box și a fost ”respinsă” de acesta.

Foto: Msi Fits

Oponenta ei, Keeley, în vârstă de 18 ani, este cunoscută pentru videoclipurile sale de pe TikTok, devenind celebră alături de tatăl ei, Simple Simon.

„A vrut să fiu mama ta vitregă”

Iar modelul a spus, în timpul unui schimb aprins de replici, că tatăl rivalei sale, Simon: „A vrut să fiu mama ta vitregă”.

Keeley a acuzat-o oricum pe Astrid că are un iubit strigând: „Pun pariu că nimeni nu știa asta, pun pariu că nimeni nu știa asta.”

Astrid a răspuns rapid: „Crezi că dacă aș avea un iubit aș face asta?”.

Apoi s-a aruncat să îl sărute pe Youtuberul devenit boxer, dar KSI s-a aplecat rapid înapoi pentru a se feri de buzele ei.

Keeley a început să chicotească în fața ei, în timp ce KSI a spus „nu, nu, nu”, înainte de a izbucni în râs, în timp ce rețelele de socializare s-au dezlănțuit.

Astrid a recunoscut acum că incidentul „a fost atât de rău”, deoarece a dezvăluit totul în timpul unei apariții la podcastul LowIQPod.

Ea a spus: „Am fost atât de supărată pe mine însămi, deoarece s-a întâmplat literalmente pe moment.

Nimeni nu a știut că KSI avea o iubită până de curând.

M-am întrebat „de ce am făcut asta?”. A trebuit să mă prefac și să râd, dar apoi m-am gândit că va fi primit atât de rău.

Nu aș spune că regret, dar eram îngrijorat de cum va fi perceput. Mi-am cerut scuze.

Acum, ori de câte ori merg la evenimente de box, toată lumea îmi spune ‘încearcă să nu săruți pe nimeni’. Iar eu sunt de genul ‘nu o voi face!”, a dezvăluit Astrid.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed