Cea mai frumoasă sportivă vine în România! Unguroaica vrea să dea marea lovitură în ţara noastră. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Cea mai frumoasă sportivă vine în România! Unguroaica vrea să dea marea lovitură în ţara noastră. Imagini şi dezvăluiri virale despre înotătoarea care a câștigat 22 de medalii europene.

Zsuzsanna Jakabos a confirmat prezența la Campionatele Europene în bazin scurt, între 5 și 10 decembrie la Otopeni.

Cea mai frumoasă sportivă vine în România!

Sportiva în vârstă de 34 de ani se numără printre cei 20 de înotători selectați în lotul Ungariei, alături de Szebasztian Szabo, câștigător al probelor de 50 liber și zbor plus 100 muscă la ediția 2021 din Kazan, Rusia, campionul european la ștafetă lungă Nandor Nemeth și Nikolett Padar, tânărul de 17 ani care a obținut patru medalii de aur din cinci la Campionatele Europene de juniori din 2023 de la Belgrad.

Zsuzsanna Jakabos este una dintre cele mai frumoase femei din Ungaria, cel puțin așa arată toate topurile din țara vecină și nenumăratele apariții în reviste de modă.

Zsuzsanna Jakabos are 22 de medalii europene

Jakabos a câștigat bronzul la 400 m la întâlnirea continentală din 2005 de la Trieste, Italia, și are două medalii de aur din 10 la general, potrivit swimmingworld.

Zsuzsanna a participat la cinci ediții de Jocuri Olimpice și are în palmares douăzeci și două de medalii europene.

Douăsprezece șunt cucerite în bazin olimpic. Iar ultimele au fost cucerite în 2022, la Roma, în proba de 400 metri mixt, argint, și în cea de ștafetă de 4×200 metri liber, bronz și zece în bazin scurt.

Zsuzsanna Jakabos este căsătorită din 2020 cu Ivan Petrov, antrenorul său, dar cu care are o relație din 2017.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed