Cea mai frumoasă jucătoare s-a dezlănţuit! Avertisment pentru rivali. Imagini şi dezvăluiri virale / Foto

Cea mai frumoasă jucătoare s-a dezlănţuit! Avertisment dur pentru rivali. Ce a putut să le transmită cea mai senzuală jucătoare de hochei. Imagini şi dezvăluiri virale despre Mikayla Demaiter.

Ce le-a transmis Mikayla Demaiter rivalilor! Fosta hocheistă a dat cărțile pe față. Și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare.

Dezvăluiri virale despre Mikayla Demaiter!

Mikayla Demaiter a renunțat la cariera sa de hochei profesionist, retrăgându-se în anul 2020, după ce a evoluat la Bluewater Hawks în Provicial Women’s Hockey League!

Blondina a fost una dintre cele mai apreciate femei portar, însă s-a reprofilat, profitând la maxim de formele-i bine conturate. Face ravagii pe rețelele de socializare, surprinsă în fel și fel de ipostaze senzuale.

Fosta sportivă este urmărită de peste 3,2 milioane de utilizatori pe Instagram.

Ultima sa sedință foto profesională s-a desfășurat într-o sală de baschet. Alături de o serie de fotografii ispititoare, blondina a transmis și un mesaj fanilor săi. ”Când joci baschet împotriva mea, chiar dacă pierzi, simți că ai câștigat!”, a scris Mikayla, pe Instagram.

Postarea a strâns mai bine de 200.000 de aprecieri și aproape 4.500 de comentarii. ”Joci în centru? Pentru că ești în centrul atenției!”, ”Cea mai perfectă canadiancă!”, ”Nu te-aș putea bate la baschet, pentru că sunt mult prea distras de frumusețea ta!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed