Românca celebră care surprinde pe toată lumea! Decizia incredibilă luată după ce a încasat umilinţa supremă. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu marea campioană / Foto

Românca celebră care surprinde pe toată lumea! Decizia incredibilă luată după ce a încasat umilinţa supremă. Dezvăluiri şi imagini incendiare cu marea campioană. Tânăra s-a reprofilat.

Românca celebră a uimit pe toată lumea cu noua decizie pe care a luat-o. Urmăritorii s-au bucurat când au văzut.

Românca celebră care surprinde pe toată lumea!

Andrea Botez surpinde din nou. Jucătoare de șah născută în Canada, cu părinți români, a participat recent la o competiție. A părăsit-o însă într-un mod surprinzător. Cea mai frumoasă jucătoare de șah din lume a fost învinsă de un copil de doar 11 ani la un concurs din Statele Unite ale Americii.

Apoi, a recunoscut, pe Instagram, că i-a trebuit o săptămână să treacă peste șocul înfrângerii în fața unui copil cu. La câteva zile distanță, tânăra a revenit cu noi imagini care i-au luat prin surprindere pe urmăritorii săi.

Apostat un clip în care se afla la pupitrul de DJ, unde mixa muzică tehno. Mai mult, a anunțat că în curând va lansa o piesă. Nu va renunţa însă la şah. Tânăra este creatoare de conținut pe platforma Twitch, unde realizează transmisiuni în direct, iar pe Instagram este urmărită de peste 630 de mii de persoane.

Andrea Botez a început să practice șahul, sport jucat și de sora sa, încă de la vârsta de 6 ani, sub coordonarea tatălui său, Andrei. Rezultatele au început să se vadă repede. În 2010 Andrea Botez a câștigat un turneu național pentru sportive sub opt ani, în Canada. Apoi, în 2015, la 13 ani, a cucerit competițiile Women British Columbia și Susan Polgar National Open.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed