Cea mai frumoasă femeie din România s-a dezlănţuit! Dezvăluiri dureroase despre soţul fotbalist. Adrian Mititelu, direct vizat / Foto

Cea mai frumoasă femeie din România s-a dezlănţuit! Dezvăluiri dureroase despre soţul fotbalist. Adrian Mititelu, direct vizat. Soţia jucătorului a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre problemele partenerului ei.

Cea supranumită cea mai frumoasă femeie din România s-a destăinuit în podcastul Anamariei Prodan. Spune că soţul ei, Gabi Enache a suferit enorm după ce a fost îndepărtat de la FCU Craiova.

Cea mai frumoasă femeie din România s-a dezlănţuit!

Soţia lui Gabi Enache a venit cu dezvăluiri complete la podcastul Anamariei Prodan. Nu a mai suportat să-şi vadă soţul umlit şi a fost la un pas de un gest necugetat. Lena Enache ar fi vrut să se ducă să îi ceară explicaţii lui Adrian Mititelu.

Gabi Enache s-a despărţit cu scandal de FC U Craiova. Adrian Mititelu l-a bănuit că se dă lovit şi că nu vrea să joace. Mai mult, Enache a dat clubul în judecată pentru restanţe salariale. Asta după ce i s-a pus proprire pe conturi. Gabi Enache e liber de contract din vara anului 2023, când a plecat cu scandal de la echipa lui Adrian Mititelu.

„Nu mă interesează că poate voi primi critici. Noi știm ce am trăit, nu ne așteptam la asta. El a fost puțin deprimat, nu a primit ceea ce merită. Gabi nu e un junior, e profesionist. A dat dovadă de asta pe la toate echipele la care a fost. Un gust amar.

Eram la Craiova, îi văzusem mașina (n.r.- lui Adrian Mititelu) și chiar am vrut să merg să-i spun: «Nu vă gândiți că vă bateți joc de o familie întreagă? Omul ăsta are suflet, are familie, are niște ani de muncă…». Gabi nu m-a lăsat, normal. Știa că două secunde sunt politicoasă, după nu mai sunt o doamnă”, a dezvăluit Lena Enache, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed