Cea mai frumoasă femeie din România surprinde din nou! Ce poate să facă atunci când merge la facultate. Dezvăluiri uluitoare ale acesteia / Foto

Cea mai frumoasă femeie din România surprinde din nou. Lena Enache a reușit să-i lase mască pe internauți cu ultimele declarații.

Lena este soția lui Gabi Enache, fostul fotbalist de la Astra, FCSB, Rubin Kazan sau Partizan Belgrad.

Soția lui Gabi Enache, surprinde din nou

Face ce face și este mereu în atenția publicului. Soția lui Gabi Enache, despre care fotbalistul spunea că este cea mai frumoasă femeie din România, surprinde din nou.

Modelul a dezvăluit că mege la facultate și a arătat cum se îmbracă la cursuri. Internauții au rămas mască când au văzut ținuta.

 ”Ador să mă îmbrac așa, e ținuta mea de facultate de cele mai multe ori, dar când o pun cu tocuri… Sunt eu 100%”, a fost comentariul care a însoțit fotografia.  

”Acum sunt cu mastere, am sesiune. Îmi place să învăț lucruri noi. E mișto să înveți, îmi place să citesc. Îmi place foarte mult beletristica, dar citesc și cărți de dezvoltare personală, mai dezvăluia soția fotbalistului.

 ” N-am văzut altă femeie mai frumoasă”

Fotbalistul are numai cuvinte de laudă când vine vorba despre soția sa pe care o consideră cea mai frumoasă femeie din România. Acesta a vorbit despre relația sa în podcast-ulx Anamariei Prodan.

”În unele cazuri, sunt un tip gelos. De la 1 la 10, 5. Când Lena iese pe stradă, e deranj mare de tot. (n.r.- Ești conștient că ai cea mai frumoasă nevastă din lumea fotbalului?) Da, chiar da! E una dintre cele mai frumoase femei din România! Eu, personal, n-am văzut alta (n.r.- mai frumoasă).

Am încredere în ea. Ea poate și putea avea orice-și dorea, dar se gândește să fie pe picioarele ei, să muncească.

Urăsc la ea anumite lucruri (n.r.- râde). La bucătărie urăsc foarte mult ce face. Ea gătește foarte mult și face deserturi, dar lasă buretele de spălat vase în chiuvetă. E specială! Lasă apa pornită și pleacă prin casă. Uneori, are gura mare.

Sunt norocos pentru că, așa cum am mai spus, putea avea tot ce-și dorește și poate ajunge oriunde vrea”, a spus Gabi Enache, la podcast-ul Anamariei Prodan.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed