Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi umilită în direct! Cuvinte grele la adresa acesteia. Ce legătură secretă ar avea cu cei de la Farul / Foto

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi umilită în direct! Cuvinte grele la adresa acesteia. S-a aflat ce legătură secretă ar avea cu cei de la Farul. Ies la iveală dezvăluiri, dar şi acuzaţii incredibile la adresa Andreei Bododel.

Agentul de jucători, Victor Becali s-a dezlănţuit la adresa celebrei brunete care merge la meciurile echipei lui Gică Hagi.

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi umilită în direct!

Victor Becali s-a dezlănţuit la adresa Andreei Bododel, cea mai faimoasă fană a Farului lui Gică Hagi. La meciul de titlu, cu FCSB, camerele TV au căutat-o cu insistenţă.

Victor Becali ar fi preferat ca după gol toate privirile ar fi trebuit să se concentreze pe staff-ul tehnic al constănțenilor, în special pe Gheorghe Hagi sau pe Gică Popescu. „E posibil așa ceva? Cameramanul ori este îndrâgostit de Bododel, ori…

Nu e un lucru urât să fii îndrăgostit de femei, deși în ziua de azi chiar nu mai contează. Nu trebuie să spui că ești îndrăgostit de o femeie, ci doar că ești îndrăgostit, având în vedere globalismul ăsta.

Nu știu dacă asta e politica postului, să tot o arate pe ea. Nu vezi antrenorul că se bucură, nu vezi președintele că se bucură și pune camera pe fată, în tribună! Dă Farul gol și nu îl dai nici pe Hagi, nici pe Gică Popescu, ci o dai pe Bododel”, a declarat Victor Becali, conform gsp.ro.

Impresarul refuză să creadă că cei de la Farul o plătesc ca să fie influencer al clubului. „Hai, termină cu prostiile astea. Fii om serios! Eu așa ceva nu am mai văzut, vă spun sincer. M-a scandalizat pentru că nu s-a întâmplat numai o dată, dar eu nu înțeleg… E canal de fotbal, nu de cancan!”, a mai punctat Victor Becali, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed