Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi surprinde din nou! Ce a făcut în prima zi de şcoală. Imagini virale / Foto

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi surprinde din nou! S-a aflat ce a făcut în prima zi de şcoală. Au apărut imagini virale.

Andreea Bododel, supranumită „Ivana Knoll de România” l-a însoțit pe fiul său în prima lui zi de şcoală.

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi surprinde din nou

Bododel a cunoscut celebritatea în urma căsniciei cu fostul jucător Tibi Bălan. Nunta a avut loc în 2013, însă cei doi s-au despărțit după doi ani și jumătate de la căsătorie.

„Da, este adevărat. Am divorțat. Am divorțat pașnic, la notar. Am rămas în relații bune, iar Tibi își vizitează copilul destul de des. Atunci când nu poate vorbește cu el prin intermediul video-conferinței”, declarase Andreea Bododel, conform Cancan.ro.

Andreea Bododel, care este o mare fană a celor de la Farul, postase recent, pe Instagram, câteva fotografii de la mare, iar la descrierea acestora, fosta soție a lui Tibi Bălan a scris: „Nu știu voi, dar eu încă mă bronzez”.

Urmăritorii ei au reacționat imediat: „Crede-mă, dacă arătam ca tine eu mă bronzam şi-n februarie”, a scris unul dintre aceștia, iar un altul a comentat: „Eşti superbă”.

Dat fiind că locuiește în Constanța, Andreea Bododel obișnuiește să meargă deseori la meciurile „marinarilor”. În sezonul anterior, aceasta a participat inclusiv la petrecerea de titlu a celor de la Farul, ea fiind văzută în timp ce dansa alături de Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed