Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi, implicată într-un mare scandal! S-a ajuns la tribunal. Acuzaţii extrem de grave / Foto

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi, implicată într-un mare scandal! S-a ajuns la tribunal. Sunt acuzaţii extrem de grave.

Andreea Bododel l-a dat în judecată pe fostul jucător Robert Niță (46 de ani) Acesta este acuzat că i-a lezat imaginea celei mai cunoscute fane a formației Farul.

Cea mai frumoasă fană a echipei lui Gică Hagi

Robert Niță a spus că Bododel i-a cerut 10.000 de euro drept daune morale.

„Am câștigat primul (n.r. proces), a făcut recurs și a mai înaintat o acțiune separată pentru daune morale în valoare de 10.000 de euro că am jignit-o în emisiune.

Dacă așa consideră domnișoara, e dreptul ei, ai văzut că toată lumea vorbește de drepturi. E democrație. Vrea 10.000 de euro pentru că i-am stricat imaginea, s-a simțit lezată. Așa s-a simțit și a zis hai să îl dau pe ăsta în judecată.

Deci e altă acțiune, separată, nu are treabă. Prima acțiune 10.000 și 10.000 de euro. Încă nu s-a dat termenul, cred că mai așteaptă să strâng bani”, a explicat Robert Niță, conform Fanatik.

După un meci Farul-Rapid din sezonul anterior, scor 7-2, Andreea Bododel postase un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta a scris: „Atât am putut și noi în seara asta…7”.

Robert Niță: „Sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze”

Fostul fotbalist a reacționat la postarea Andreei Bododel, Robert Niță ironizând-o pe fosta soție a lui Tibi Bălan.

„A fost și în Giulești s-a pozat acolo. Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și în față la stadion acolo sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze (….) Dar e bine că reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbal”, declarase Robert Niță, potrivit sursei citate.

Andreea Bododel s-a căsătorit în 2013 cu fostul jucător Tibi Bălan. Cei doi au împreună un fiu, pe Luca, însă mariajul lor s-a încheiat după un an și jumătate de relație.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed