Cea mai frumoasă antrenoare din România nu s-a mai abţinut! A făcut senzaţie în tribune, la derby. Dezvăluiri şi imagini incendiare / Foto

Cea mai frumoasă antrenoare din România nu s-a mai abţinut! A făcut senzaţie în tribune, la derby. Dezvăluiri şi imagini incendiare făcute de fosta jucătoare de handbal. A îmbrăcat tricoul favoritei.

Fosta jucătoare de handbal în vârstă de 35 de ani, care a fost nevoită să renunțe la cariera ei din cauza problemelor de sănătate, este în prezent antrenoare la formația de junioare Gloria Bistrița.

Cea mai frumoasă antrenoare din România nu s-a mai abţinut!

Pe lângă handbal, Mihaela Evi mai are o pasiune foarte mare, fotbalul. Aceasta merge foarte des la meciuri de fotbal, iar la ultimul meci la care a fost, a purtat tricoul celor de la U Cluj.

„Turism sportiv. Cam asta fac eu în vacanțe de când a crescut Claudel (n.r. fiul său) și joacă FIFA. Bine, cred ca îmi era destinat și prin prisma meseriei, pentru ca am călătorit în toată lumea și în toată Europa, dar am vizitat mai mult săli de sport, și mai nou, stadioane.

Avem și o colecție de tricouri, suveniruri din fiecare oraș pe care îl vizităm, cu echipa de fotbal/handbal.

Ultimul intrat, tricoul celor de la U Cluj, echipa pe care o simpatizez. Are suflet (n.r. emoticoane albe și negre)”, a scris Mihaela Evi, pe Instagram.

Mihaela Evi, despre viața profesională

”Mi-am petrecut o parte importantă a copilăriei și a adolescentei mele în cantonamentele echipelor naționale. Am fost un copil foarte pasionat, dar din păcate am făcut cel mai important pas, trecerea de la junioare la senioare, greșit. Născută și crescută în București, la 18 ani am fost nevoită sa fac pasul către o echipa de senioare. Am ales Târgu Mureș, pentru că la vremea aceea era o echipa nou-promovată în prima ligă și am fost sfătuită că acolo voi avea ocazia să joc mai mult, junioară fiind.

La echipă s-au schimbat câțiva antrenori într-un termen foarte scurt, iar după o perioadă m-am și accidentat, am suferit o operație. Din cauza mediului greșit în care eram, am început să am și niște probleme cardiace, îmi creștea periodic tensiunea, iar în momentul în care am ajuns la un specialist mi-a recomandat să renunț la sport pentru că eram mult prea tânără să dezvolt astfel de probleme.

Mi-a fost ușor să renunț la momentul ăla, ba chiar m-am simțit eliberată. Dar după câteva luni, a început să îmi lipsească handbalul. La Târgu Mureș l-am cunoscut și pe soțul meu, fost sportiv și el”, a declarat Mihaela Evi pentru digisport.ro.

Din poziția de antrenoare, Mihaela are în palmares 6 titluri de campioana națională și 3 titluri de vicecampioana.

Fosta jucătoare de handbal are 3 trofee Sarius Cup, Slovacia, argint Cell Cup, Ungaria, și este câștigătoare Smederevo Trophy, Serbia.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed