Cea mai cunoscută amantă din Romania rupe tăcerea! Scandalul în care este implicată mama copilului lui Victor Piţurcă: ‘De atunci s-a supărat pe mine‘

Cea mai cunoscută amantă din Romania rupe tăcerea! Scandalul în care este implicată mama copilului lui Victor Piţurcă ia amploare. Acum, vedeta s-a decis să facă dezvăluiri complete.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a vorbit despre cearta cu Bianca Dragușanu. Cele două au fost prietene în trecut, însă în prezent relația lor nu este la fel de apropiată.

Asta pentru că la un moment dat fosta soție a lui Victor Slav s-a simțit trădată de Vica. Mai exact este vorba despre perioada în care Drăgușanu forma un cuplu cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit, iar Alex Bodi a început să se întâlnească cu Daria Radionova.

Fosta soție a lui Victor Pițurcă, mărturisiri despre relație ei cu Bianca Drăgușanu

Scandalul ar fi început după ce Blochina a mers la o petrecere alături de rusoaică, astfel că Bianca a considerat că prietena ei a trădat-o. Cel puțin asta reiese din interviul acordat pentru Cancan de fosta amantă a lui Pițurcă.

„Eu cu Bianca n-am avut un conflict. Niciodată. Eu pe ea o ador. O ador, efectiv. Îmi place de ea mult. Nu mai suntem apropiate cum eram acum poate 8 ani sau 10 ani, cât a trecut, că petreceam mult timp împreună. Și chiar îmi e dor de zilele alea, dar vorbim în continuare.

Ea putea să se supere din n motive, că și ea are multe în cap, ca orice altă femeie. Poate că m-a văzut la ziua cuiva și era și Alex Bodi cu prietena lui de atunci. Ea de atunci s-a supărat pe mine, într-adevăr, degeaba. I-am explicat care a fost situația. A fost ziua unei prietene comune, prietena ei de fapt, și Alex în momentul ăla se despărțise de ea sau ea de el și el a venit cu o rusoaică din Londra, Daria. Și eu după ce a venit tortul am plecat de acolo. Ea s-a supărat că a văzut postările făcute pe Instagram și… O înțeleg pentru că acolo era o dragoste nemărginit de mare între ei. Și eu dacă aș fi fost în locul ei aș fi făcut așa”, a spus aceasta.

Vica Blochina: „N-aș face niște lucruri ca să stric prietenia cu Bianca”

Mai mult, Blochina îi dă dreptate Biancăi Drăgușanu pentru reacția de după episodul cu Bodi. Totuși, ea a încercat să-i explice Biancăi că a ajuns la petrecere printr-o conjunctură.

„Eu nu am avut de a face cu treaba asta deoarece eu am fost invitată, nici nu știam că o să fie și el acolo. A fost o situație de așa natură. După i-am explicat: «Măi, nebuno, ai înțeles total greșit. Puteai să mă suni, să mă întrebi». Dar după ne-am mai văzut, am vorbit. Bia așa e. Ea este un prieten dedicat și are nevoie ca și prietenii ei să fie la fel.

Ea are dreptate pentru că din cauza faptului că a fost împreună cu Bodi și i-a făcut lui cunoștință cu foarte multe prietene de-ale ei, ele s-au folosit și s-au împrietenit cu el. Și când ei i-a fost greu, ele i-au întors spatele. Are perfectă dreptate. Și ea dacă a fost supărată atunci, acum nu mai are nimic. Chiar vorbim, n-am nicio treabă. Eu în primul rând n-aș face niște lucruri ca să stric prietenia cu Bianca. Pentru ce? Pentru o p@%ă nu stric prietenia niciodată. Pentru nimic în lume”, a spus Blochina.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed