Ce spune Gigi Becali despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Nimeni nu se aştepta la asta: Mihai Rotaru trebuie să ştie

Ce spune Gigi Becali despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf. Nimeni nu se aştepta la asta: Mihai Rotaru trebuie să ştie. Odată cu plecarea lui Reghe în ţările arabe, CSU Craiova a rămas descoperită.

Gigi Becali surprinde pe toată lumea cu declarația făcută după plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la CSU Craiova. Latifundiarul din Pipera este de părere că această schimbare va aduce un plus echipei din Bănie.

Declarația lui Gigi Becali la care nimeni nu se aștepta

Gigi Becali este de părere că următorul antrenor de la Craiova va reuși să pună echipa mult mai bine în valoare, decât a făcut-o Laurențiu Reghecampf. Patronul FCSB-ului a declarat că echipa alb-albastră avea un joc de pase mult mai elaborat cu Eugen Neagoe ca antrenor.

„Ce mă interesează pe mine plecarea lui Reghecampf? Poate vine unul care îi pune mai bine în valoare. Cu «Geană» (n.r. Eugen Neagoe) pasa foarte bine Craiova”, a spus Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi lăuda alegerea lui Rotaru de a-l aduce pe Reghecapf la echipă

Patronul de la FCSB a declarat, la scurt timp după ce CSU Craiova a anunțat că Laurențiu se va întoarce la echipă, că alegerea făcută de Rotaru va întării echipa și, Reghecampf este un antrenor extraordinar care știe cum să comunice cu fotbaliștii.

„Ea e echipă bună. Eu cred că se întărește cu Reghecampf. Eu știu că Reghecampf e bun antrenor. Nu vreau să zic că se întărește, că după se supără Neagoe. Eu știu doar că Reghecampf e extraordinar antrenor. Are o înțelepciune să comunice cu jucătorii”, a spus Gigi Becali la momentul respectiv, la Orange Sport.

Papură va rămâne pe banca lui CSU Craiova ca interimar până va fi găsit un înlocuitor. A mai condus echipa în trei perioade. Tot ca interimar. Cea mai lungă a fost între 15 aprilie și 31 august 2019. A stat pe bancă 20 de meciuri și a realizat o medie de 1,65 puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed