Ce se va întâmpla la meciul România-Ucraina. Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului. Verdict despre naţionala lui Edi Iordănescu

Ce se va întâmpla la meciul România-Ucraina. Dezvăluiri de ultimă oră înaintea meciului. Verdict despre naţionala lui Edi Iordănescu. Cei de la UEFA au prefaţat debutul naţionalei la EURO 2024.

Băieţii lui Edi Iordănescu debutează la EURO 2024. Azi, de la ora 16.00, naţionala se duelează cu Ucraina.

Ce se va întâmpla la meciul România-Ucraina.

Înaintea duelului de la Munchen, cei de la site-ul UEFA.com au prefaţat duelul dintre România şi Ucraina. Au dezvăluit punctele forte ale celor două echipe. Mai mult, au dat un verdict clar. Ne aşteaptă un final de meci dramatic.

„România participă pentru a șasea oară la EURO, primul din 2016 încoace, în timp ce Ucraina joacă la al patrulea Campionat European consecutiv. Ambii selecționeri, Edward Iordănescu și Serghei Rebrov, sunt prezenți la un turneu final pentru prima dată. Pentru Iordănescu, va fi un moment plin de emoție de a deveni primul antrenor din România la un EURO de la tatăl său, Anghel, încoace.

Tricolorii au avut o campanie de calificare bună, terminând pe primul loc în grupă și rămânând neînvinși, în timp ce au primit doar cinci goluri în 10 meciuri. Ucraina s-a ținut bine înainte să termine pe locul al treilea în spatele Angliei și Italiei, după care a fost puternică la baraj și le-a învins pe Bosnia și pe Islanda, toate cele patru goluri înscrise venind în repriza a doua, trei dintre ele în ultimele șase minute. Deci pregătiți-vă pentru un final dramatic”, se arată pe site-ul oficial al celor de la UEFA.

După meciul cu Ucraina, tricolorii mai au două dispute infernale în Germania. Sâmbătă, de la ora 22.00, ne duelăm cu favorita grupei, Belgia. Apoi, pe 26 iunie are loc ultima dispută pentru tricolori, în faţa Slovaciei.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed