Edi Iordănescu, dat de gol! Cu cine vom ataca Ucraina. I-au făcut echipa în direct

Edi Iordănescu, dat de gol. Cu cine a putea să atace Ucraina în primul meci disputat la EURO 2024. Partida se joacă pe Allianz Arena, la Munchen, de la ora 16:00, și se vede în direct la PRO TV.

Belgia și Slovacia se întâlnesc în celălalt meci din Grupa E, de la ora 19:00.

Echipa gândită de Edi Iordănescu pentru meciul cu Ucraina

Este de așteptat ca Florin Niță să fie titular astăzi. Portarul a avut un sezon bun la Gaziantep, spre deosebire de Horațiu Moldovan care nu a jucat niciun minut. Nicușor Bancu pe partea stângă și Andrei Rațiu pe dreapta par să fie alegerile selecționerului. Nici Radu Drăgușin nu poate lipsi, acesta fiind jucătorul cel mai impotant în apărare. Andrei Burcă în mod normal nu ar lipsi, totuși vine după o accidentare. În cazul în care nu va fi folosit, Adrian Rus, Bogdan Racovițan și Ionuț Nedelcearu i-a putea lua locul.

”Până la urmă, și Racovițan poate face față. Are viteza un pic mai bună decât Nedelcearu”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

”Din ce am văzut, inclusiv în meciurile cu Bulgaria și Liechtenstein, mai degrabă ar fi Racovițan decât Rus, în cazul în care Burcă nu ar fi apt 100%”, a declarat și Ionuț Badea.

Selecționerul va miza, cel mai probabil, în compartimentul median pe Marius și Răzvan Marin și pe  Nicolae Stanciu. Dennis Man și Valentin Mihăilă vor fi și ei titulari.

În ultimele zile s-a discutat pe tema atacantului central. Aici, Iordănescu are de ales dintre Denis Alibec, George Pușcaș și Denis Drăguș.

”Pentru mine, numărul 1 e Drăguș, dar nu știu ce va alege Edi”, a mai spus Ionuț Badea.

Cum ar putea arăta primul 11 al României la EURO 2024: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă (Racovițan), Bancu – R. Marin, M. Marin, Stanciu – Man, Drăguș, Mihăilă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed