Ce se va întâmpla la meciul cu Slovacia. Un fost stelist a spus clar. Rezultatul care va intra în istorie

Meciul României cu Slovacia poate intra în istorie. Declarații uimitoare date de un fost stelist. Și-a amintit despre un episod din cariera sa de fotbalist. Poate fi egal și fără să fie blat.

România are nevoie de cel puțin un egal al meciul cu Slovacia, de miercuri seară, de la ora 19:00. Același lucru este valabil și pentru naționala lui Francesco Calzona.

Ce se va întâmpla la meciul cu Slovacia. Un fost stelist a spus clar

Această situație l-a făcut pe Raul Rusescu să își aducă aminte de episodul din sezonul 2008/2009, atunci când Unirea Urziceni avea nevoie de un punct să devină campioană în Superliga, iar FCSB-ul avea nevoie tot de un punct, penrtu a se califica în preliminariile Europa League.

Acel meci, din ultima etapă, sa terminat cu scorul de 1-1, în favoarea ambelor echipe.

„Și eu am jucat într-un meci de genul acesta, când am câștigat campionatul. Eram la Urziceni și înfruntam FCSB. Aveam nevoie de un egal, noi să luăm titlul, ei să ajungă în grupele Europa League.

Eu am marcat pentru 1-1, iar Stancu pentru Steaua. A fost un meci în care noi aveam nevoie de un punct, ei aveau nevoie de pun punct. Înțelegeri n-au fost, ce înțelegeri să fie?! Nu vorbea nimeni cu nimeni, nici la Slovacia – România n-o să vorbească nimeni cu nimeni.

Doar că, din partea noastră, nu mai exista dorință pe final să marcăm, aveam nevoie de un punct să devenim campioni. În aceeași situație e și România acum. Pe final, am păstrat rezultatul. Nu s-a mai jucat nimic după minutul 53, după ce am marcat eu!”, a declarat, la gsp.ro, Rusescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed