Ce se întâmplă între Cristina Ich și Alex Pițurcă. ‘Prințesa Instagramului’ dă de înțeles că s-a despărțit de fiul fostului selecționer

Ceea ce au tot bănuit admiratorii celebrei influencerițe din postările ei pe Instagram iată că începe să prindă contur. Cristina Ich n-a mai menținut suspansul în privința relației cu tatăl copilului ei, Alex Pițurcă.

Dacă ar fi să traducem o postare de pe Instastory, Ich s-a despărţit de Piţi jr. Nu a spus-o  cu subiect și predicat, dar a bătut cumva șaua să priceapă iapa.

„Noul meu status: neatașată, singură, nemăritată. În sfârşit sunt fericită”, a scris Cristina Ich pe Instagram.

De altfel, aceasta a recunoscut și în cadrul unui podcast că relația dintre ea și fiul fostului selecționer Victor Pițurcă nu merge tocmai bine.

„A fost o perioadă de tot rahatul! Dacă nu-l aveam pe Noah îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah. Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!”, a spus Cristina Ich.

Cristina Ich: ‘Alex nu m-a găsit în gunoi’

„Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt OK. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi.

Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea! Mă întrețineam singură și nu-mi lipsește nimic. Omul nu m-a găsit în gunoi. Nu stau în relații unde sunt chinuită, eu stau undeva că-mi doresc să stau”, spunea Cristina Ich la VIN DE-O POVESTE by Radu Țibulcă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed