Ce se întâmplă, de fapt, cu Denis Drăguş. Anunţ de ultimă oră despre tricolor. Turcii au spus clar

Soarta lui Denis Drăguş a fost decisă. Anunț de ultimă oră făcut de oficialii de la Trabzonspor. Transferul este aproape complet, iar jucătorul urmează să îmbrace tricoul grupării din Turcia.

Denis Drăguș a avut un sezon excelent la Gaziantep, acolo unde a fost titular, iar acest lucru i-a adus convocarea, mult așteptată, la echipa națională.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Denis Drăguş

Tricolorul nu l-a dezamăgit pe selecționerul Edi Iordănescu, iar la meciul cu Ucraina a avut o contribuție majoră la scorul de 3-0. Meci la finalul căruia, turcii au anunțat transferul la Trabzonspor.

Acum, după ce impresarul lui Denis Drăguș a dat toate detaliile despre mutarea care trebuie să se oficializeze, oficialii de la Trabzonspor au anunțat pe rețelele de socializare că au început negocierile privind transferul jucătorului.

”Au început negocierile privind transferul jucătorului profesionist de fotbal Denis Mihai Drăguș de la Standard Liege la clubul nostru”, a anunțat oficialii pe Twitter.

Denis Drăguș este cotat la 4 milioane de euro, potrivit site-urilor de specilizare.

Florin Manea, despre tranferul tricolorului

”Să ne înțelegem, Trabzon e o echipă mare în Turcia. L-au dorit mult. Nu era ok să aștepte. E un club la care va juca în cupele europene. Oferta financiară e foarte bună.

Niciodată nu știi. Eu cred că Denis și cu mine am făcut o alegre bună. Dacă va pleca de la Trabzon, o va face după ce va scrie și acolo istorie. Oamenii îl vor iubi”, a declarat, la digisport.ro, impresarul lui Drăguș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed