S-a aflat adevărul despre Denis Drăguş! Salariul uriaş pe care îl va primi. Mutarea carierei pentru tricolor

Salariul uriaș pe care îl va încasa Denis Drăguş la Trabzonspor. Mutarea a fost anunțată imediat după victoria României contra Ucrainei. Impresarul tricolorului a dat toate detaliile transferului.

Denis Drăguș a făcut senzație pe terenul stadionului din Munchen, la meciul cu Ucraina. Tricolorul a contribuit major la scorul de 3-0, în favoarea României.

Mutarea carierei pentru Denis Drăguş!

Un plus care i-a convins pe turci să semneze cu Drăguș a fost și prestațiile incredibile pe care le-a arătat la Gaziantep, în jumătate de sezon. Astfel că, triclorul va încasa un salariu de 1,5 milioane de euro.

„Am fost impresionat de Drăguș. A jucat senzațional Denis. I-am dat și lui un mesaj după meci, era bucuros. Am semnat înainte de EURO, așa că nu avem ce să facem.

Eu cred în Denis și în momentul în care am semnat cu Trabzonspor i-am spus că nu îl văd să stea mult. La modul în care evoluează și pe panta ascendentă pe care se află și eu îl văd să joace în campionate puternice.

Din Vest nu am avut nimic concret pentru Drăguș, atunci când a venit oferta de la Trabzonspor. Oferta lor a fost excepțională din punct de vedere și financiar. Da, îmi pare rău un pic că am semnat înainte de EURO. Asta este.

Transferul lui a fost de 1.7 milioane de euro plus niște bonusuri. E foarte bine pentru Trabzonspor, dar el era și în ultimul an de contract. Are un pic mai mult de 1.5 milioane de euro salariu pe an. Cu bonusuri poate să ajungă și la 2 milioane de euro pe an”, a declarat, la fanatik.ro, Florin Manea.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed