Gigi Becali a dat verdictul! De ce a ajuns, de fapt, Juan Bauza la CFR Cluj. Adrian Mititelu se va enerva

Gigi Becali face dezvăluirile momentului. Latifundiarul din Pipera nu a mai rezistat și a  ripostat. Nu l-a vrut niciodată pe Juan Bauza. Declarații care îl vor enerva pe Adrian Mititelu.

Doi jucători de la FCU Craiova, doriți de Gigi Becali, Juan Bauza și William Baeten, au fost transferați la CFR Cluj. Cei doi fotbaliști vor sta sub comanda lui Dan Petrescu timp de un sezon, deoarece au fost dați sub formă de împrumut.

Gigi Becali a dat verdictul!

Totuși, chiar dacă în presă s-a scris că Gigi Becali l-a dorit pe Juan Bauza la FCSB, se pare că nu este adevărat. Latifundiarul din Pipera a trimis o ofertă doar pe numele lui William Baeten. Acesta i-a oferit lui Adrian Mititelu 200.000 de euro în schimbul jucătorului, dar s-a lovit de un refuz.

După ce s-a oficializat transferul lui Marius Ștefănescu, de la Sepsi, patronul roș-albaștrilor a ieșit și a vorbit despre zvonurile din presă.

„De unde deduceți voi că l-am vrut pe Bauza? Ia-l acasă! Ce mă interesează pe mine dacă Bauza e talentat sau nu? Nu l-am vrut niciodată, a fost vorba doar de Baeten, am făcut o ofertă de 200.000 euro pentru el. Atât!

Nu mă interesează Bauza, nu zic că nu e talentat, dar nu poți juca fotbal doar cu talentul. Să se ducă la Cluj! Nu m-a interesat niciodată, ca să știți. Erau doar vorbele lui Mititelu, nici nu știu de unde le scotea. L-am lăsat în pace, își face și el meseria.

Nu m-ar fi interesat Bauza nici gratuit, dar pe Baeten am vrut să dau 200.000. Poate dacă nu îl ofertam eu, nici nu ajungea la Cluj”, a declarat patronul Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed