Ce se întâmplă cu Daniel Oprița, anunțul făcut de clubul Armatei! Steaua a terminat pe doi, dar tot nu a promovat: `Nu se premiază? Eu așa știam`

Ce se întâmplă cu Daniel Oprița, anunțul făcut de clubul Armatei! Steaua a terminat pe doi, dar tot nu a promovat: `Nu se premiază? Eu așa știam.

Steaua a învins-o pe Gloria Buzău, scor 4-2, în ultima etapă, dar chiar dacă a terminat pe poziția a doua, a promovat Oțelul, deoarece clubul militar nu are drept de promovare.

Daniel Oprița: ”Ne uităm la bucuria de la Galați, trebuia să fim noi”

Steaua a transmis imediat un comunicat. A acuzat FRF că nu a lăsat-o să promoveze. Și a anunțat oficial că Daniel Oprița rămâne antrenor și sezonul care va urma.

„Ultima impresie contează. A fost așa, și un spectacol pentru cei care au fost în tribună. E bine că am câștigat și am terminat pe locul 2, despărțiți de puncte, nu la egalitate. E mai dezamăgitor decât sezonul trecut, pentru că am terminat pe loc promovabil și ne uităm la Galați. Unde e stadionul plin, au invadat terenul, e bucurie mare. Trebuia să fim noi. 

Normal că te uiți așa la bucuria lor, ne-am uitat și anul trecut la Hermannstadt, nu e tocmai confortabil. Până la urmă, am știut unde am venit, doar că speranța pentru sezonul acesta a fost mai mare.

Îi felicit pe jucători, le mulțumesc suporterilor că au fost alături de noi și ne-au sprijinit. Mă așteptam totuși ca locul 2 să se premieze cu ceva. Nu așa se face?

Știu că ne iau locul dar niște medalii, o diplomă nu se dă? Așa știau și băieții. Deocamdată nu știu ce urmează, așteptăm o decizie să se găsească o modalitate de a se promova. Eu mai am un contract încă un an, am discutat ceva cu conducerea”, a declarat Daniel Oprița la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed