Ce se ascunde, de fapt, în spatele gesturilor lui Romelu Lukaku: scandal uriaș la meciul Juventus-Inter

A fost un scandal uriaș la meciul dintre Juventus și Inter, cu belgianul Romelu Lukaku în prim plan și trei jucători eliminați.

Meciul de la Torino s-a animat pe final. Mai întâi a marcat Juan Cuadrado, în minutul 83, pentru gazde.

Lukaku, război cu fanii lui Juventus

În minutul 90+3 torinezul Bremer a comis un henţ în careu şi Romelu Lukaku a transformat lovitura de pedeapsă acordată de arbitru. Imediat după gol Lukaku şi Cuadrado s-au contrat, au intervenit şi alţi jucători, iar arbitrul Davide Massa a scos de trei ori cartonaşul roşu.

Au fost eliminaţi Cuadrado (Juventus) şi Lukaku şi Handanovic, de la Inter Milano.

De la ce a pornit totul

Romelu Lukaku s-a dus către peluza suporterilor lui Juventus și le-a arătat semnul de tăcere, cu degetul la gură.

Se pare că fanii torinezilor ar fi scandat mesaje rasiste către Romelu Lukaku, iar acesta a cedat pe final.

„Remarcile rasiste la adresa lui Romelu Lukaku din partea suporterilor lui Juventus sunt mai mult decât dispreţuitoare şi nu pot fi acceptate”, a declarat Michael Yormark, preşedintele Roc Nation Sports International, o agenţie de management sportiv care gestionează interesele lui Lukaku, informează Digisport.

„Înainte, în timpul şi după penalty, el a fost victima unor insulte rasiste ostile şi revoltătoare. A sărbătorit în acelaşi mod în care a mai sărbătorit deja goluri”, a adăugat Yormark într-un mesaj publicat de reţelele de socializare.

„Romelu merită scuze din partea clubului Juventus. Autorităţile italiene trebuie să folosească această oportunitate pentru a lupta împotriva rasismului, mai degrabă decât pentru a pedepsi victima”, a conchis el.

În Serie A sunt probleme tot mai mari cu scandările rasiste la adresa jucătorilor. Tot la Torino, victima insultelor rasiale a fost și portarul lui AC Milan, Mike Magnian.

Lazio Roma şi AS Roma au fost sancţionate pentru comportamentul recent al suporterilor lor, în cursul meciului disputat în urmă cu câteva săptămâni.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed