Ce i-a interzis Cristi Borcea propriei soţii. Dezvăluiri şocante ale fostului şef al lui Dinamo. A făcut totul public

Ce i-a interzis Cristi Borcea propriei soţii. Dezvăluiri şocante ale fostului şef al lui Dinamo. A făcut totul public. Milionarul trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Valentina Pelinel, dar nu toate au fost perfecte din prima.

Cristi Borcea s-a schimbat total după ce şi-a unit destinele cu actuala soţie. A devenit dintr-un aventurier, un soţ model.

Ce i-a interzis Cristi Borcea propriei soţii

Nu doar Cristi Borcea a făcut sacrificii. Şi Valentina Pelinel a fost nevoită să renunţe la multe lucruri pentru a fi soţia milionarului. Chiar Borcea a fost cel care a făcut totul public. A dezvăluit ce i-a interzis soţiei sale să facă.

Pentru Borcea, vedeta a fost nevoită să îşi încheie prematur cariera pentru a se dedica vieţii de familie. Asta i-a cerut milionarul din prima clipă, deşi Pelinel câştiga peste un milion de dolari pe an.

Nu a fost singurul sacrificiu pe care l-a făcut Valentina Pelinel. Pe durata în care Borcea a fost la puşcărie, blonda a refuzat să se ducă la evenimente sau să iasă în club.

„Tu ai 30 de ani, ai apartament în Manhattan, ești frumoasă…. era în America pe Times Square. Era model internațional. Câștiga peste un milion (n.r. de dolari) pe an, ce să faci tu în România? Mi-a zis că ea renunță la tot.

Eu i-am zis că la mine nu merge cu fotomodelul, cu astea… în momentul în care ești cu mine, s-a terminat. Nu e normal? Așa este normal. Dacă eu asigur condiții, nu mai ai bani, nu mai ieși seara… eu sunt la pușcărie, maxim cu fetele la prânz. Seara nu mai există nunți, botezuri, petreceri. I-am zis gândește-te, eu așa sunt. Și a zis că nu o interesează nimic, decât să fie cu mine„, a spus fostul patron al lui Dinamo, în podcastul „Tare de Tot”.

Mai mult, blonda a fost nevoită să facă un alt compromis, de dragul lui Borcea. A acceptat separarea de bunuri propusă de milionar înaintea căsătoriei. În cazul în care ajunge la divorţ, nu va primi niciun ban de la fostul patron al lui Dinamo.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed