Ce i-a făcut iubitul sportiv Andreei Bălan. Dezvăluiri emoționante despre cei doi. Nu a mai rezistat și s-a întors, de urgenţă, în România

Andreei Bălan și Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dezvăluiri emoționante despre cei doi. Nu a mai rezistat și s-a întors, de urgenţă, în România. Imaginile spun totul.

Imaginile emoționante au fost postate chiar de artistă pe contul de socializare. Andreea Bălan a făcut totul public.

Andreei Bălan, dezvăluiri emoționante

Andreei Bălan și jucătorul de tenis formează un cuplu de ceva vreme. Sunt de nedespărțit în cea mai mare parte a timpului, și artista s-a obișnuit să-l însoțească la turnee.

De data aceasta, Victor Cornea a mers singur, iar la revenirea în România a fost întâmpinat și de fetițele artistei. Micuțele sunt extrem de atașate de sportiv, iar imaginile postate de Andreea Bălan i-au impresionat pe internauți. Videoclipul a primit rapid peste 10.000 de aprecieri.

 

@andreeabalan When #love is beyond blood 🥹🙏 #grateful #family ♬ Love Of My Life – Metrow Ar

„Tată nu e cel care te face ci e cel care te crește… bravo”, „Încă odată se adeverește tată e cel care te crește nu cel care te face, după fiecare furtună rasare Soarele! Felicitări”, au fost câteva dintre comentarii.

„Victor Cornea, ai toată admirația mea”

Cei doi îndrăgostiți au fost recent în Brazilia, apoi artista a revenit în România, iar sportivul a participat la un turneu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

„Deseori ne luăm rămas bun în aeroport și zburăm spre destinații diferite. Aseară, în Rio, am avut porțile de îmbarcare în același loc și cu greu ne-am dezlipit unul de celalat. Eu am zburat spre casă, și el la un nou turneu, în Chile. Un jucător de tenis profesionist din top 100 mondial (Victor este pe locul 64 în lume și singurul român în top) este plecat de acasă 40 de săptămâni pe an, iar viața sa se desfășoară printre avioane, în diferite țări și hoteluri în fiecare săptămână.

E nevoie de o forță mentală foarte mare și de o determinare foarte puternică, ca în fiecare săptămână să o iei de la capăt la un alt turneu cu același entuziasm și plăcere, indiferent de ce rezultat ai avut la cel precedent.

Victor Cornea, ai toată admirația mea, pentru tot ce ești, pentru putere, ambiție, determinare și pentru tot ce ai realizat și vei realiza, și-ți multumesc pentru iubirea sincera și minunată pe care o trăim și pentru că mergem mână în mână pe acest drum called life”, a fost mesajul Andreei Bălan pe pagina ei de Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed