Andreea Bălan nu s-a mai abținut! Și-a pus pe jar fanii. De ce a acceptat o relație cu Victor Cornea / Foto

Andreea Bălan nu s-a mai abținut! Și-a pus pe jar fanii. S-a aflat de ce a acceptat o relație cu Victor Cornea. Mărturii incredibile ale frumoasei cântărețe. Secretul pentru care se simte mereu împlinită.

Andrea Bălan se iubește cu Victor Cornea de ceva timp, iar relația dintre cei doi pare că se duce din bine în mai bine. Cei doi îndrăgostiți sunt de nedespărțit, iar cântăreța își urmează iubitul aproape la toate meciurile.

Andreea Bălan nu s-a mai abținut!

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Andrea Bălan și-a dezvăluit secretul. Artista a povestit care este rețeta pentru care se simte tânără și împlinită.

Frumoasa blondină este cu 10 ani mai mare decât Victor Cornea, iar acest lucru nu o împiedică să fie fericită și iubită.

„«Știi care este secretul tinereții și al unei vieți împlinite pentru mine?». Să fii mereu jucăuș, curios și vesel, așa cum erai în copilărie. Copiii privesc lumea cu entuziasm și cu multă curiozitate și se joacă fără să se gândească dacă cineva îi judecă sau că se fac de rușine. Și da, sunt mult mai fericiți decât „cei mari”.

Îmi pare rău că unii oameni uită de copilul interior, devin rigizi cu timpul, se iau prea în serios și îi judecă pe ceilalți. Viața nu este despre a fi serios și „să te porți conform vârstei”, ci despre a dansa în ploaie și a nu-ți pierde copilul interior și jovialitatea cu care privești lumea.

Eu întotdeauna am fost foarte copilăroasă și jucăușă, naivă pe alocuri. Asta m-a ajutat foarte mult să o iau mereu de la capăt cu veselia și curajul unui copil care cade, plânge, se ridică, se scutură și pleacă înapoi la joacă”, a scris Andreea Bălan pe rețelele de socializare.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed