Ce i-a făcut Gigi Becali lui Ştefan Târnovanu. Totul a devenit public după meci. Jucătorul care nu mai are nicio şansă la FCSB

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Ştefan Târnovanu. Totul a devenit public după meci. Un jucător nu mai are nicio şansă la FCSB.

Patronul de la FCSB a venit cu un mesaj tranșant pentru Ștefan Târnovanu, portarul formației, care a fost găsit vinovat de eșecul roș-albaștrilor din meciul decisiv cu Farul, scor 3-2.

Ce i-a făcut Gigi Becali lui Ştefan Târnovanu

Pe de altă parte, Becali a anunțat că așteaptă ca Andrei Vlad să plece de la echipă, în cazul în care jucătorul va primi oferte din străinătate.

„Păi dacă i-am triplat salariul! El a greșit (n.r. – Târnovanu) și eu i-am triplat salariile. Dacă am ofertă îl las pe om să-și facă viața (n.r. -Vlad) , noi mai avem un copil de 16-17 ani de doi metri și ceva, îl ținem pe el rezervă”, a afirmat Gigi Becali, conform ProSport Live.

Cel care l-ar putea înlocui pe goalkeeper-ul care a debutat la CSU Craiova ar fi Alexandru Maxim, pe care latifundiarul din Pipera ar vrea să-l promoveze la prima echipă.

De altfel, Mihai Stoica i-a adus laude lui Maxim, managerul general de la FCSB spunând că acesta are șanse să obțină un post de titular în anii următori, conform Orange Sport.

„Tare mi-e că într-un an, doi o să avem portar de 2007 titular la FCSB, Alexandru Maxim. 2007 se anunță o generație tare de tot. Sunt acum în Franța ăștia ai noștri, sunt de excepție. Unii nici n-au împlinit 16 ani.

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m. Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: „Băi, Courtois, ce înălțime ai?” 1.99m!

Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim (n.r – actualul mijlocaș de la Beșiktaș), dar ăsta va fi mai mare”, a afirmat Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed